A+ A-

Kanári kaland 2. rész

Ebédelünk. Kicsit furcsán érzem magam. Nem a tanga miatt, amit viselek (az mintha rám szabták volna, még a farkam és golyóim is kényelmesen elfértek a számukra készített kiöblösödő részben), nem ezért mert Márk a combomon tartja a kezét, hanem étel miatt, amit a számba lapátolok. Minden egyes kanál arra emlékeztet, hogy alig múlt el dél. Annyi minden történt e pár óra alatt. Mintha kicseréltek volna. Megváltozhat az ember ilyen rövid idő alatt?
- Holnap este bulizunk egy jót a haverokkal. – töri meg a csöndet Fred. – Nem akarsz eljönni?
- De, hogyne – mosolyodok el.
- Mondtad – simogatja meg a hajamat Mark – hogy valamilyen vendéglátó ipari suliba jársz. Amúgy szükségünk lenne még egy pincérre.
- Vavavagyis …..én… - dadogok döbbentem.
- Gondolom, szívesen keresnél egy kis pénzt. – folytatja.
A helyemre kerültem. Szó sincs arról, hogy én lennék életük nagy szerelme, akinek mindent megadnak. Egyszerűen csak egy jót dugtak velem. Talán csalódást érzek, de sajnos az életemnek nem sok köze van a tündérmesékhez és ők ketten már eddig is többet adtak nekem, mint amit remélni mertem. Bólintok. Irány egy szépségszalon, ahol szőrtelenítenek (nem adtam nekik túl sok munkát) és egy menő frizurát varázsolnak a fejemre. Lassan beesteledik. Hazamegyek, de holnap újra felvirrad a napom.
A hatalmas tengerparti villa fényárban úszik. A nagyinak azt mondtam, hogy találtam munkát egy éjjel-nappali ABC-ben. Még meg is dicsért, hogy milyen lelkiismeretes vagyok, ahelyett, hogy henyélnék, mint a mai fiatalok, pénzt keressek. Ez utóbbiban nem is tévedett.
Hárman vártuk a vendégeket: én, egy szűk neon rózsaszín rövidnaciban, amely teljesen szabadon hagyta a fenekemet valamint hozzáillő toppban, az aranybarna bőrű Alfredo fehér combfixben szobalánynak öltözve és Roni egy görög szoborhoz hasonló néger csávó, akinek fehér tangája inkább kiemelte, mint elrejtette méretes farkát.
A meghívottak lassan szállingóztak. Életkorukat tekintve többségük már jócskán túlhaladta a negyedik x-et. Alkatuk is változatos volt: a sörhasak mellett azért itt felvillant egy – egy kocka is. Tombolt az zene – főleg 80-as évekbeli slágerek – és vészjóslóan csökkent a házban található ital mennyisége.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sunyilo 2018. 01. 9. kedd 20:09
Nekem nem tetszik.
#4 cscsu50 2018. 01. 9. kedd 08:37
nem esetem a homo
#3 Gróf úr 2018. 01. 9. kedd 06:45
Nekem tetszik. Az "Ági" szót szedd ki!
#2 A57L 2018. 01. 9. kedd 03:26
Nem hoz lázba ez a műfaj.
#1 Törté-Net 2018. 01. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?