A+ A-

Extázis

Cavazos ingerülten vágta be maga mögött a rendőrség kemény, acél lemezes ajtóját. Súlyos testi sértés vádjával vitték be ma reggel. Alapvetően jó ember volt, már amennyire, de volt egy nagy hibája. Nehezen tudta … Vagyis nem. Inkább, nem tudta kontrollálni a benne felgyülemlett feszültséget, legyen az bármilyen eredetű. A reggeli incidens is csak egy csepp volt a pohárba, az eddigiek mellé, mondván, nem ez volt az első ilyen alkalom. Kihozták a sodrából, ő pedig előbb ütött mint kérdezett volna – így gazdagítva provokálóját kettő törött bordával. Pedig nem is volt agresszív ember, csak egyszerűen ha „bekattant”, azaz átesett a holtponton, amin túl már csak a nyers tettek vitték előre és nem az esze, akkor kijött belőle a rosszabbik énje.
- A picsába már. – Mondta teljes meggyőződéssel Cavazos, miközben elindult a rövid lépcsőn lefelé az utcára.
Összegyűrte a zsaruktól kapott nyomtatványt, majd elhajította és azon tűnődött, vajon mihez is kéne kezdeni ma, ha már …
Az órájára nézett, délután négy is elmúlt.
- Reggel óta itt dekkolok. Se kaja, se pia, a többiről nem is beszélve. – Mérgelődött magában, miközben befordult az Elroy Street és a Venue Ave sarkán.
Éppen a cigarettáját gyújtotta meg, amikor megakadt a tekintete. Általában nem nézi meg a nőket, főleg nem így nyilvánosan, de vele szemben, egy súlyosan szexi csaj közeledett. Körülbelül két fejjel volt alacsonyabb nála, ő pedig száznyolcvan centi körül lehetett, bár már ilyen távolságból is elsőre feltűnt a magas sarkú sarkának egyenletes szimfóniája. Szerette ezt a hangot. Beindult a láncreakció és a lassú léptek közben Cavazos szeme tovább vándorolt. Ahogy követte a nő lábainak vonalát végül egy szőrméhez érkezett. Kizökkentve őt a gondolatmenetből észrevette, hogy a nőn kabát van, térdig érő szőrmekabát. Kezében retiküljét tartva, egyik lábát a másik elé helyezve billegett előre a hölgyemény. Cavazos-nak már ez önmagában feszegette a határokat. Ahogyan közeledtek egymáshoz, nyilvánvalóvá vált, hogy a nőn harisnya vagy combfix van. Fekete, enyhén átlátszó. Nem utolsó sorban, de végre megvizsgálta a nő többi részét is. Arányos test, formás alak, már amennyire a kabáttól látszott. Hosszú, egyenes, vörös haj.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 JakeAmazing 2018. 01. 3. szerda 22:54
A vámpírmese még feljebb dobta az egészet. Remélem minél hamarabb folytatod.
#8 sunyilo 2018. 01. 2. kedd 19:11
Valóban csak a vámpírmese a faszság benne, a többi jó.
#7 Andreas6 2018. 01. 2. kedd 14:45
Nem rossz. Ha nem vámpírmese lenne, még jobb lenne.
#6 listike 2018. 01. 2. kedd 12:12
Nagyon jó, remélem folytatod.
#5 cscsu50 2018. 01. 2. kedd 09:29
elmegy
#4 vakon54 2018. 01. 2. kedd 01:46
EndyHUN reméljük feleségemmel hogy folytatod!
#3 Pavlov 2018. 01. 2. kedd 00:15
A nyalás jó volt.
#2 sztbali 2018. 01. 2. kedd 00:15
Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2018. 01. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?