A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 18. rész

Csütörtök
– Hogy hívják a srácot? – kérdezte Lorena Timi szobájában, a szőnyegen ülve.
– Tomi – felelte Vivi.
– És mikorra jön értünk? – kérdezte Timi.
– Elvileg 10-15 perc múlva itt van – mondta Vivi a telefonjára pillantva.
– Ő is olyan haverod, akivel kavarni szoktál? – érdeklődött Timi.
– Nem. Ő csak simán haver, de meg van őrülve értem, és ide-oda furikázni akar.
– Értem. Akkor kihasználod.
– Nem. Már régen megmondtam neki, hogy mi csak haverok lehetünk, semmi több. Erre azt mondta, hogy elfogadja, de ennek ellenére néha ugyanúgy nyomul tovább, és ajánlgatja, hogy elvisz bulizni, akár veletek együtt is. Akkor már miért ne? Én csak élek a lehetőséggel.
Pár perc múlva megszólalt Vivi telefonja. Tomi hívta és elmondta, hogy a ház előtt várja őket. Kiérve beszálltak az ezüst színű autóba, amelyben Lorena hátul helyezkedett el Timi mellett. A két barátnő bemutatkozott az ismeretlen fiúnak. Tomi egy barna hajú, fekete szemű srác volt, aki egy szintén fekete keretes szemüveget viselt. Lorena elsőre intelligensnek tűnőnek, egyben túl jófiúsnak találta, így nem mutatott túlzott érdeklődést az irányába.
Az egyik budapesti pubban ülve, a három lány harmadik vörösboros kólája, valamint Tomi tripla üdítője után, igencsak feloldódtak a nők gátlásai. Mivel Vivit sűrűn hívogatták telefonon a különböző férfiismerősei, így a barátnők arról kezdtek el önfeledten, büszkén, a legnagyobb természetességgel társalogni, hogy kikkel és hol feküdtek le. Nevetgélve mesélték egymásnak az erotikus történeteiket, melyek között akadt olyan, amit már mindhárman hallottak, illetve olyan is, amit még nem. Szóba jött Timi három haverja, akikkel rendszeresen találkozni és szexelni szokott, de Lorena sem volt szégyenlős az alkoholnak, és a megélt szexuális élményeinek köszönhetően: megemlítette Szabit, a nyilvános megujjazását, valamint egyéb őrült kalandjait. Örült, hogy már Ő is nyíltan tud beszélni a dologról, és nem kell kínosan hallgatnia tapasztalt barátnői előtt. Tomi jelenléte sem zavarta meg, még úgy sem, hogy a srác hol erősen meglepődött, hol elnevette magát a hallottakon. Mikor megszólalt Vivi telefonja, meg amikor a lány a szexuális életéről mesélt, akkor Lorena a szeme sarkából lopva a fiúra pillantott, akit jól láthatóan elöntött a féltékenység.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.22 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 veteran 2017. 12. 30. szombat 05:52
Uncsi.
#6 sunyilo 2017. 12. 29. péntek 11:30
Nem naplószerű, hanem az. Ha nem olvastad az előzőeket, akkor olvass bele.... Nekem tetszik.
#5 Andreas6 2017. 12. 29. péntek 11:02
Semmi új nem jön már ebben a sorozatban. A főhős sem szimpatikus. Volt egy véget nem érő rádiójáték sorozat még a szocialista időkben, a Szabó család, az jut az eszembe róla. Nem lehetne már befejezni?
#4 cscsu50 2017. 12. 29. péntek 09:22
egyetértek Pavlovval
#3 vakon54 2017. 12. 29. péntek 02:20
Folytazsd.
#2 Pavlov 2017. 12. 29. péntek 00:22
Naplószerű szex. Nagyon száraz, felsorolás hangulata van. Nekem nem jön be.
#1 Törté-Net 2017. 12. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?