A+ A-

Vickie a könyvtárban 2. rész - Egy férfi a könyvelésről

Vickie nem sokat rágódott szégyentelen kalandján. Délutánra több lett az ügyfél, úgyhogy túlságosan elfoglalt volt ahhoz, ezen töprengjen. Ha fel is merült benne a kis kicsapongás, csak az izgalomra jutott az eszébe, meg hogy mennyire merész is volt. Mi lett volna, ha valaki rájuk bukkan a polcok között? Mi van, ha a főnöke veszi észre?
Szerencsére ez egy nagy könyvtár volt, több szinttel és részlegekkel. Az a terület, ahová a héten rendelték, az egyik legcsendesebb volt. Éppen ezért volt ideje olvasni a pornókönyvet.
Aznap este haza is vitte, és meglepetésére muszáj volt maszturbálnia lefekvés előtt. Nagyon furcsa volt. Talán ki kéne vizsgáltassa magát...
Elvetette a gondolatot. Jól érezte magát. Talán egy picit szédült, egy kicsit sajogtak az ízületei a furcsa pózban végrehajtott keféléstől, de makkegészségesnek érezte magát. Ami azt illeti, másnap csodásan ébredt. Az ébresztőóra hangjára gyakorlatilag kipattant az ágyból, és hangosan énekelt a zuhany alatt.
Jégkék melltartót és bugyit választott, hozzá szürke szoknyát és blúzt. Öltözés közben gyönyörködve nézte aranybarna testét a tükörben. A lába finom volt és hosszú, a melle telt és gömbölyű. A legtöbb lány ölni tudna egy ilyen testért. És ráadásul szépen le is volt barnulva.
A nap aztán mégis zavarosan indult. Próbálta lefoglalni magát, ellenőrizze majd újra átnézte a könyvek listáját, amire valójában semmi szükség sem volt. Többször is dúdolászáson kapta magát.
Két óra előtt, amikor a délután szokatlanul eseménytelenül telt, előkapta a táskájából a pornóregényt és olvasni kezdte. Nem nagyon közeledett a végéhez, mert folyton visszalapozott és újraolvasta a szexi részeket. Mintha nem is akarta volna befejezni. Fél óra múlva már annyira beindult, hogy fel kellett állnia asztalától és el kellett induljon.
Talán, ha ismét kielégülne...
A folyosón összefutott Donalddal, az egyik munkatársával. A férfi gyorsan lépdelt, fejét leszegve, szokása szerint, és észre sem vette volna a lányt, ha Vickie el nem állja az útját. Donald volt a könyvtár könyvelési részének vezetője, egy átlagos, humortalan fiatalember, de Vickie valamilyen okból hirtelen igen vonzónak találta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2017. 12. 28. csütörtök 21:45
Még egy fejezetet tervezek ide feltölteni, a többit az ebookban megtaláljátok!
#7 cscsu50 2017. 12. 27. szerda 22:11
folytasd
#6 Pavlov 2017. 12. 27. szerda 21:54
Köszönöm a dicsérő szavakat! A teljes folytatás itt található - támogassátok a munkámat, hogy még sok ilyet legyen kedvem fordítani smile : https://www.smashwords.com/books/view/755717
#5 sunyilo 2017. 12. 27. szerda 10:59
Vad dolog, egy igazi dorongfan a csaj...
#4 Andreas6 2017. 12. 27. szerda 07:30
Nem semmi ez a nő. Hiába, jókor kell lenni, jó helyen!
#3 veteran 2017. 12. 27. szerda 05:16
Ritka nő aki ezt bevállalná.
#2 vakon54 2017. 12. 27. szerda 02:06
Nagyonvárjuk feleségemmel a folytatást.
#1 Törté-Net 2017. 12. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?