A+ A-

Anna, életem szerelme

Egy év se kellett hozzá, beilleszkedtem a családjukba, habár szerepem kicsikét fura volt, egyszerre kezeltek úgy, mint gyereküket, testvérüket és mint Anna barátját. Anna és én fülig szerelmesek voltunk, korunk miatt viszont több mint egy év együttlét után csókolóztunk csak először. Azután viszont egyre többet és elkezdett minket érdekelni a másik teste. Ahhoz, hogy minél többet tölthessük egymással és egymás megismerésével az időt, kihasználtuk, hogy "két lakásunk" van.
A szülei már rég megszokták, hogy sokat vagyunk kettesben külön, így ezek az alkalmak sem váltottak ki semmi reakciót tőlük. Persze, megkérdezték, hogy mit csináltunk ( általában a filmnézés és a semmi különöset volt az alibink ), de a milyen volt és hasonló kérdések értelmetlen voltuk miatt fel se merültek. A szinte napi rendszerességű alkalmaknál nagyon jól megismertük egymás testét, s vágyait. Éppen ezért az első alkalomra már eléggé felkészültünk.
Anna tizenötödik születésnapjának reggelén, egy szombati napon hamar elmentünk sétálni és piknikezni a közeli erdőbe; először csak a gyönyörű kilátásban és az ébredő erdőben gyönyörködtünk, majd a domb tetején levő irtáson - ami már inkább rét vagy tisztás volt - leraktuk a plédet és neki láttunk reggelizni. Időközben megleptem egy szál piros rózsával, ami a kedvenc virága, illetve nagy nevetések közepette egyfajta szerenádot adtam neki. Nagyon jól éreztük magunkat és miután befejeztük az evést, egymás karjaiban feküdtünk hosszú percekig a dombtetőn és beszélgetésünk közben néztük az alattunk elterülő, a heti fáradalmait még kipihenő falut.
Egyszer csak Anna felemelkedett egy picit, és érzékien megcsókolt. Pár másodpercig csak ajkaink találkoztak, majd szép lassan nyelveink is lassú keringőbe kezdtek. Egyre szenvedélyesebb merültünk el csókunkban, s közben Anna lábát átrakta rajtam, s rám feküdt. Éreztem, s Ő is érezte, milyen hatással van Rám érzéki közeledése. Ám ekkor megszakította valami a csókot. Jobban mondva valaki. Az erdész volt az, Laci bácsi. 65 éves kora ellenére meglehetősen fitt volt, nagyon jó fej és egy kicsit pajzán. Odaszólt, hogy menjünk szobára. Nevettünk egy jót, majd összepakoltunk és az akkor üresen tátongó lakás felé vettük az irányt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.22 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L tegnap 05:40
Ezt még javítani kell.
#5 listike 2017. 12. 20. szerda 13:03
Nem rossz.
#4 sunyilo 2017. 12. 20. szerda 09:49
Az élet legfontosabb dolgai leírva néha elég banálisnak tűnnek. A kevésbé fontosak, főleg kissé kiszínezve, adják az irodalomra hasonlító történeteket. Ez az előbbi volt, de a tehetség látszik, egy kitalált jó történet így megírva nagyszerű lesz...
#3 veteran 2017. 12. 20. szerda 08:22
Nem ragadott magával.
#2 Andreas6 2017. 12. 20. szerda 08:01
Biztosan nagy és szép élmény volt nektek. Az elolvasása nekem már kevésbé. Gyakorolj, lesz ez még jobb is!
#1 Törté-Net 2017. 12. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?