A+ A-

A Little Less Conversation And A Little More Touch My Body

Szememen a tusvonalat meghúzom, míg a laptopomról hangosan szóló zenét dúdolom. Törökülésben, a hófehér szőnyegen élvezem ki a készülődésem utolsó perceit a tükröm előtt. A farmerom dereka még hanyagul öleli körbe a derekamat, ahogyan a rózsaszín melltartó kecsesen simul a mellkasomra, melyeken flitterek a lámpa fényeire meg-meg csillannak. Kusza tincseim minimális göndörséggel vannak megformázva, ám nem szabályosak, s olykor át is túrom, ahogy éppen esik, és a kedvem tartja. A tus vékony vonala után a szempilláimat emelem ki a fekete festékkel, míg az ajkaimra egy matt hatású, nude szín kerül. Soha nem viszem túlzásba a sminkelést, így mindent a neszesszerem mélyére dobálok, késznek titulálva magam, s felállok. A csípőm lazán kezdi el követni a zene ritmusát, míg a cipzárt felhúzom a nadrágomon és a gombot is a helyére illesztem.
- Készen vagy már? - ront be a szobám ajtaján barátnőm, Elisabeth, s egyben lakótársam is, akinek az illemtanórán a kopogás fejezet kimaradt, s azóta sem sikerült pótolnia.
- Mindjárt! - a türelmetlen lány csak levágódik az ágyamra, amíg a parfümömből illatok szivárognak ki. Egy övet bújtatok még a nadrágom derekához, melynek aranyozott csatjai vannak, s ennek köszönhetően tökéletes összhangban van a díszes melltartómmal. A cipőm felé nyúlok, aminek az egyik párját hamar meg is találom.
- Nem láttad a másikat? - lóbálom meg a fekete darabot a lány orra előtt, de ő éppen a telefonjában van elmélyedve. Legyintek egyet, ahogyan felnéz ráma súlyosra festett pillái alól, majd magam indulok megkeresni az elkószált darabot. Leguggolok, és az ágyam alá bepillantva végül kisebb kotorászás után sikeresen, a magasba emelve a párt, fel is állok. - Győzelem!
Nehezen sikerül felkapnom a magassarkúkat, így már csupán a farmerdzsekimbe bújok bele. Laptopom tetejét lecsukom, zsebeimbe a telefonomat, és pár bankót elsüllyesztek, s a lányra nézek, aki a csend észrevételét követően, szélesre húzott, vörös ajkakkal feláll.
- El sem hiszem, hogy sikerült megszületned - dobja vállára a retikülje láncos pántját, majd kilibben a szobám falai közül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L tegnap 05:37
Nagyon langyos.
#7 Pavlov 2017. 12. 27. szerda 22:05
A fordítás tényleg jó. De miért kellett ezt választani? Alig bírtam végigolvasni a hosszú bevezetőt. A szex meg langyiromnatikus.
#6 cscsu50 2017. 12. 23. szombat 14:38
A Veteránnal értek egyet
#5 veteran 2017. 12. 19. kedd 14:52
Nem ragadott meg
#4 sunyilo 2017. 12. 19. kedd 08:52
Tűrhető fordítása egy átlagos történetnek.
#3 gyuri0926 2017. 12. 19. kedd 07:13
Önmagában az angol címtől nem lett túl izmos
#2 vakon54 2017. 12. 19. kedd 03:05
backtoyou megérne egy folytatást. 10 pont
#1 Törté-Net 2017. 12. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?