A+ A-

Orchid - Így kérj bocsánatot

A szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be. A lakásban már mindenki aludt Orchid kivételével. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Kint eleredt az eső. A hűvös cseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél feltámadt és erősen hozzácsapta a fa ágait az ablakhoz. Orchid összerezzent csendes magányában. Pedig nincs egyedül a szobában, barátja, Alex ott fekszik mellette és dühös rá. Az is lehet, hogy már alszik, hangosan szuszog és teljesen mozdulatlan.
Orchid arca tisztán kivehető volt a beszűrődő fényben, Alex, ha ébren van, biztosan jól látja a lány szomorú kétségbe esett vonásait, könny áztatta szemét. Próbált hangtalanul lélegezni, sírni... Valami forró, éles fájdalmat érzett mellkasában, mely hirtelen rohanta meg. A visszafojtott sírástól torka és szemei lüktettek, a heves veszekedés emléke hirtelen tört fel elméjében. „Jobb vagyok nálad... Meglátszik, hogy még gyerek vagy...” Igen, 15 éves, de Alex is csak 5 évvel idősebb nála. A veszekedés konkrét okát már fel sem tudta idézni, ez a pár fájó mondat ragadt meg igazán a fáradt, zavart agyban.
Miután nyugovóra tértek, Alex megpróbált közeledni Orchidhoz, szeretkezni akart vele, de a lányban túl nagy volt még a sértettség, ezért ellökte magától párját. Azonnal hátat fordítottak egymásnak és azóta forgolódnak szótlanul a sötétben.
Alex felkönyökölt, az ő arca is megvilágításba került, s most mindketten látták egymás csillogó szemét. Két szomorú szempár vágyakozva bámul egymásra. A fiú nem bírta tovább ezt a feszült hallgatást, megölelgette, megpuszilgatta Orchidot, próbálta megnyugtatni. A lány párja füléhez hajolt, és remegő hangon ezt suttogta:
- Szeretkezni akarok veled!
Alex arcára mennyei boldogság ült ki, finom csókokat lehelt Orchid fehér nyakára, gömbölyű vállára, puha, forró ajkára. Közben a lány felhevült testét simogatta, sima combjait, lapos hasát. Alex finoman becsúsztatta kedvese felsője alá a kezét és a sokat csodált, kerekded melleket kezdte simogatni. A kis cseresznye mellbimbók egyre keményebbek lettek az izgató ujjak között.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.03 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2018. 01. 17. szerda 04:46
Mostanában már másabb világ van, mint régen.
#6 cscsu50 2017. 12. 17. vasárnap 13:15
veterán az állításod nagy túlzás
#5 sunyilo 2017. 12. 16. szombat 00:03
Andreas6 te ennyi idős korodban még félig gyerek voltál. Ma egy 15 éves már nem félig felnőtt...
#4 veteran 2017. 12. 15. péntek 10:10
Igazatok van, de mai világban sajnos nem ritka, hogy 15 évesen párban élnek.
#3 vakon54 2017. 12. 15. péntek 09:07
Igazatadok az előttem szólónak!
#2 Andreas6 2017. 12. 15. péntek 06:40
15 éves - félig még gyerek. Miért nem lehetett legalább 17? Így majdnem pedofil a történet.
#1 Törté-Net 2017. 12. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?