A+ A-

Borozás a folyóparton

A parti sétány deszkázott mólóján ücsörögtek az éjszakában és egyre többet tudtak meg a lányról, aki új volt a főiskolán és így a társaságban is. Az olcsó vörösbor gondoskodott a jó hangulatról és a gátlások lassú lerombolásáról, így a témák is egyre bensőségesebbek lettek, egy idő után egymás személyiségének a megismerése lett a fő téma, miközben nagyokat nevettek magukon és egymáson.
Az este szép lassan elrepült és bár az alkohol fűtötte a testüket (és bizonyosan a lelküket is) fázni kezdtek. Visszaindultak a kollégiumba, ahová erősen spiccesen érkeztek meg, amire a benti meleg csak rátett egy lapáttal. Miután vigyorogva elköszöntek egymástól, ki-ki elindult a maga szobája felé. Feri a földszinten lakott. Miután a konyhába belépett, meglepve tapasztalta, hogy a hálószoba ajtaja zárva van! „A vén kujon!”- gondolta miközben mosolyra húzódott a szája, hiszem pontosan tudta, hogy szobatársa hölgytársaságot kapott az estére. Hirtelen merész ötlete támadt és az ajtón kifordulva az emelet felé vette az irányt. Lili szobája felé. Még éppen elcsípte a folyosón, itt szólította meg:
- Bencénél van a szobatársad, úgy tűnik, nekem az ő helyén kell aludnom ma este. Lehet? – kérdezte, miközben szemtelenül, kihívóan csillogó szemmel mérte végig Lilit, aki megérezte a fiú szándékait.
- Persze. Valahol mégis csak aludnod kell. – mondta és beléptek a sötét szobába, ahol a harmadik lány a szoba túlsó végében aludt.
Lili levette a nadrágját és a székre terítette, így bújt be a takaró alá. Bár Ferivel szinte még idegenek voltak egymás számára, Lili nem zavartatta magát mivel a szobában sötét volt és a bor amúgy is lerombolta a gátlásai egy részét. Feri kissé megilletődve állt a szobában, majd ő is levette a nadrágját, és az elfogyasztott alkoholtól felbátorodva nem az üres ágy felé, hanem Lili ágya felé lépett.
- Miért jöttél ide? – kérdezte Lili cseppet sem elutasítóan.
- Veled akartam aludni. – válaszolta Feri, és egyúttal felhajtotta a takarót, majd befeküdt Lili mellé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.79 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2018. 01. 16. kedd 03:53
Jobbat vártam,de nem rossz.7P
#7 cscsu50 2017. 12. 16. szombat 09:33
összecsapott nulla
#6 sunyilo 2017. 12. 13. szerda 19:39
Ez egy értelmetlenség...
#5 listike 2017. 12. 13. szerda 10:36
Fogalmazás 0 sok az értelmetlen szöveg.
#4 veteran 2017. 12. 13. szerda 08:15
Kár az össze-vissza fogalmazásért.
#3 Andreas6 2017. 12. 13. szerda 06:45
Mi az az átébredés? És miben különbözik a sötét csönd a világostól? A fiú mosolya sem éppen kaján lehetett... Stb.
#2 vakon54 2017. 12. 13. szerda 02:01
Hogy van az hogyLili leveszi a nadrágját és a székreteszi és az ágyban Feri meg kicsatolja? Mikorvette vissza a Lili a nadrágot? 8 pont
#1 Törté-Net 2017. 12. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?