A+ A-

A jó szomszéd

Olyan tizenhat éves voltam és év vesztesként a nyolcadikat fejeztem be.
Nagyon drukkos voltam és dolgozatok, vizsgák előtt szorulásaim voltak. Volt, hogy három napig sem tudtam kakilni és utána szinte szülnöm kellett.
Még véres is jött néha és nagyon fájt utána is és viszketett. Motorokról beszélgettem a szomszéd házban lakó Jani bácsival és rám jött a szükség. Mondtam neki, azt mondta itt nála is elvégezhetem, kár ezért haza szaladni.
Jó, mondtam. Erőlködtem, de csak nem jött. Már fél óra is eltelt, de eredmény semmi. Jani bácsi többször beszólt, nincs-e baj? Mondtam, nincs és erőlködtem tovább. Egy óra elteltével felálltam, gondoltam, majd otthon folytatom. Jani bácsi látta rajtam az eredménytelenséget, és mondta, hogy görcsöm van és azt fel kell oldani. Ő tud egy jó módszert. Kenegetéssel és masszírozással oldható a görcs.
Az bizony jó lenne mondtam, mert ilyenem elég sűrűn van. Beküldött a szobába és mondta hasaljak az ágyra letolt gatyával. Ő hozta a krémet is és kezdte kenni és masszírozni a fenekem. Nagyon jó érzés volt. Krémes ujjával kőrözött a rózsámon bedolgozva a krémet. Éreztem, hogy néha az ujja is becsúszik egy kicsit a popómba. Azt mondta, hogy addig kell bekrémeznie és kitágítania amíg a dugó van.
A krém valami síkosító lehetett, mert az ujja könnyedén besiklott. A tágítás már fájdalmasabb volt. Mondtam inkább masszírozza az kellemesebb. Fél óra után szólt, hogy most menjek és próbáljam meg, hátha kijön a dugó.
Újabb fél órai erőlködés eredménytelenül. Azt mondta, nem ért be eléggé a krémes ujja és vékony is. De van ötlete ami talán segít, ha nem idegenkedek az új dolgoktól.
Én már semmitől sem félek, csak szűnjön meg a görcsösség. Erre elővett egy vékony vibrátort és gumit húzott rá és bekrémezte. Masszírozni kezdet újra és közben finoman tolta belém a vibrátort. Mindezt térdelve az ágyán. Addig nem is volt baj, amíg be nem kapcsolta. De ezután az izgatástól a farkam emelte fel a fejét és pár pillanat múlva már keményen állt mint a kémény. Akkoriban már rendszeresen recskáztam és jó méretem is volt így felállítva. Jani bácsi is látta a változást és mondta, hogy egyszerre nem lehet a két görcsösséget oldani. Átnyúlt a két lábam közt és finoman verni kezdte a farkam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.65 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2018. 01. 15. hétfő 05:27
Gyenge homo történet.
#2 cscsu50 2017. 12. 16. szombat 09:16
nem nyert
#1 Törté-Net 2017. 12. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?