A+ A-

Győzelemért bármit

Kislányként mindig arról álmodoztam, hogy szépségkirálynő leszek, ha már nem lehettem valódi királynő. A gyönyörű húszéves nőket nézve a tévében megfogadtam magamnak, hogy meg fogok nyerni egy ilyenfajta versenyt. Kezdetben tini-kategóriában indultam, de ezúttal először felnőtt nőnek számítottam, hiszen már elmúltam tizennyolc éves. Minden vágyam az volt, hogy nyerjek. Még a kellő szépségem is meg volt hozzá; hosszú combjaim voltak, formás fenekem és karcsú derekam, amit a hullámzó vörösesbarna hajam csapdosott. Más igazán nem is kellett csak egy profi fodrász és egy sminkes és pár igen szexi öltözék.
Amilyen magabiztosan érkeztem a versenyre, olyan hamar kétségbe is estem, hiszen ezek a tizennyolc-húsz éves lányok egytől egyig gyönyörűek és kívánatosak voltak. Erős mezőny volt.
Az első fordulóban bikiniben kellett végigvonulni a kifutón. Az én fürdőruhám elég minire sikeredett; egy vékony, tűzpiros tangából és egy színben hozzáillő pushup-os melltartóból állt, csak hogy még kerekebbnek tűnjenek a maroknyinál nagyobb melleim. Mindehhez vörös tűsarkút vettem fel. Amikor először végigmentem a kifutón, láttam, hogy a zsűri három tagból áll; két nő és egy férfi, akire már korábban szexi pillantásokat vetettem, hiszen ő volt a zsűri elnöke, aki meghozta a végleges döntést. Ezután egy olyan része következett a versenynek, ahol minden hölgy bemutatta, hogy miben tehetséges. Volt, aki hangszeren játszott, volt, aki énekelt, és volt, aki táncolt, akárcsak én. A műsorom egy tüzes szamba volt, de ezúttal még a bikinimnél is kisebb fellépő ruhát viseltem tele strasszokkal és egyéb figyelemfelkeltő díszekkel. Egész jól sikerült a táncom, viszont kissé elbizonytalanított a pontozás, hiszen nem kaptam meg a maximális pontszámot. Kétségbe estem, bár tudtam, hogy még mindig esélyes lehetek győztesnek.
Amikor a második forduló kezdődött, átöltöztem estélyi ruhába. A szemem színével megegyező tengerkék színben pompázott, és tökéletesen feszült az idomaimra. A combom közepénél kissé feljebb ért ez a vállpántos, mélyen dekoltált ruha. Miután szexin végigvonultam ismét a kifutón, egy órás szünet következett az eredményhirdetésig, hogy a zsűrinek legyen gondolkodási ideje. Eközben számos műsorszámmal szórakoztatták a nézőket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.53 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2017. 12. 8. péntek 07:00
lehet alapja
#7 sunyilo 2017. 12. 5. kedd 19:38
Minden szépségverseny így dőlt el 2000 előtt. Ma már ez kevés, ezt minden résztvevőtől megkapják a szervezők is, nemcsak a zsüri, más is kell hozzá...
#6 veteran 2017. 12. 4. hétfő 15:00
Mesének sem jó.
#5 listike 2017. 12. 4. hétfő 13:17
Nem tetszett.
#4 sztbali 2017. 12. 4. hétfő 11:49
Egynek elég.
#3 gyuri0926 2017. 12. 4. hétfő 07:15
Nem baj 30 év zaklatásról fog pofázni
#2 Andreas6 2017. 12. 4. hétfő 06:05
Nyilván kitalált történet egy kis kurváról.
#1 Törté-Net 2017. 12. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?