A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 17. rész

Csütörtök
Lorena a műszak vége után, előre megbeszélten, a munkahelyéhez legközelebb lévő buszmegállóban találkozott Sanyival. Együtt indultak a lányhoz a leghamarabb érkező járattal.
Hazaérve ettek valamit, majd ittak egy üdítőt, ami után Lorena zuhanyzáshoz készülődött.
– Elmegyek zuhanyozni – mondta törölközőjét a vállára dobva – Addig készülj fel! – utasította a már otthon megfürdött partnerét mosolyogva, és egy csókot nyomott a szájára.
A lány gyorsan letusolt, aztán mindenhol szárazra törölte a testét, kivéve a combjai között. A közelgő szex gondolatától keletkező, vízcseppekkel keveredett kéjnedveket, szándékosan nem itatta fel.
Teljesen meztelenül lépett ki a fürdőszobából. Nővére nem tartózkodott otthon, szülei pedig ilyenkor már nem szoktak feljönni, ezért nyugodt léptekkel tartott a hálószobája felé. Óvatosan belépett a nyitott ajtón, és megpillantotta ahogy az ágyában fekvő, szintén meztelen srác, gyengéden fel-le húzogatja markát az ágaskodó péniszén. Úgy tűnt Sanyi könnyen feltalálta magát, mert a tévében éppen a pornócsatorna ment.
Lorena közelebb ment az ágyához, majd lassan, négykézlábra ereszkedve mászott a férfi lábai közé. Megragadta a hímvesszőt, óvatosan húzogatta, aztán nyelve hegyével a makkot nyalogatta, miközben kezével szüntelenül verte tovább. Előrébb hajolt, és a srác alhasát kezdte el csókolgatni, fogaival ingerelni. Visszatért a dákóhoz, ismét hozzáérintette a nyelvét, körbenyalogatta, utána pedig az ajkai közé vette. Szopogatta a makkot, később gyengéden, mélyebben a szájába engedte. Aprókat bólogatott rajta és enyhén szívogatta, melynek hatására Sanyi hangosan sóhajtozni kezdett.
A fiú hamar leállította a lányt, majd az éjjeliszekrényhez nyúlt, amiről levett egy darab óvszert, amit már jó előre kibontott. A nő megszakította a kézimunkát, mivel partnere a tenyerébe adta a gumit. Lorena gondosan a merev dákóra tette a Sanyi által hozott kondomot.
A lány lovaglóülésben a makk fölé helyezkedett, aztán a pénisz tövét megragadva, a puncijába irányította a rudat. Lassan belecsúszott, utána előre-hátra mozgatta csípőjét. Sanyi a combjait simogatta, de Lorena megragadta a kezeit, és a saját melleire rakta őket. A férfi gyengéden fogdosta a kebleket, de a csukott szemekkel kéjesen sóhajtozó nőnek, egy idő után ez már nem volt elég.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2018. 01. 10. szerda 04:51
Ebben a részben kellemesen csalódtam.
#6 listike 2017. 12. 1. péntek 07:52
Ennél unalmasabb sorozatot még nem láttam.
#5 sunyilo 2017. 11. 30. csütörtök 18:57
Mit vártok tőle, malmozzanak? Ez a kefélésről szól. Egyfolytában...
#4 vakon54 2017. 11. 29. szerda 12:30
Netörödjél az olvasókkal írjáltovább nyugottan.
#3 cscsu50 2017. 11. 29. szerda 08:07
egyetértek Andreas6 -al
#2 Andreas6 2017. 11. 29. szerda 06:05
Unalmas már nagyon ez a sorozat.
#1 Törté-Net 2017. 11. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?