A+ A-

Melegek története - Lóri és a többiek

Bevezető: Ez egy nem valós történet, ami egy meleg életét mutatja be. Az élettel való esetleges egybehangzás teljesen véletlen
Az Egy meleg élete című sorozatom kiegészítése egyetlen történetben, melyet 2 részre bontok!
I. Lóri életének végkifejlete
Lóri életében ugyan 7 hónap eltelt egy újabb kapcsolatig. A párját (Zolit), egy vendéglátóhelyen ismerte meg, ahol az „első” randevúik is zajlottak. A férfi 18 hónappal volt idősebb Nála. Ez a kapcsolat gyorsan (kb.) mindegy 3 hónap alatt révbe ért és további 199 hónapig tartott. A „fiatalabb” férfi 53 éves 11 hónapos, míg az „idősebb” férfi 55 éves 5 hónapos volt, amikor megismerkedtek. kb. 3 hónappal az „első randi” után már fel is vetődött az összeköltözés lehetősége. Amely párnappal később Zolinál meg is történik. A következő 16,5 év remekül zajlott közöttük. Már messze nem a szexre „hegyezték ki” a kapcsolatukat, hanem annál sokkal inkább profibb és egyszerűbb romantikus eseményekre. Természetesen az idősödő koruk ellenére (sem vagy inkább pont azért) sem lehetett kizárni.
Sajnos a kapcsolat tragédiával ért ugyebár véget. Lóriról a kapcsolat vége felé kiderült, hogy rákos beteg. A betegség 19 hónap alatt „elvitte”. A férfi halála után 3 hónappal „követte Őt” sajnos Zoli is. Lóri a halálakor 70 éves 8 hónapos volt, míg Zoli 72 éves 6 hónapos volt, amikor elhunyt.
II. Kristóf és Csanád életmenete
Kristóf (39 éves 2 hónapos) még együtt élt Lórival (53 éves 1 hónapos), amikor megismerkedett Csanáddal (17 éves 6 hónapos). A titkos randevúzgatás 4 hónapig tartott. A két idősebb férfi szakítása után Kristóf és Csanád teljesen „összegabalyodtak”. Szóval dúlt a La mour, a középkorú férfi és a kamasz fiú között. A tini örült, hogy egy olyan tapasztalt férfit talált, aki nem fogja Őt illetve az érzelmeit kihasználni. Nagyon sok időt töltöttek együtt. Nagyon sok helyre elmentek kirándulni. Már 29 hónap telt el azóta, hogy először találkozgatni kezdtek és 25 hónap, hogy már „csak” ketten voltak a kapcsolatban (magyarán Lóri és Kristóf szakítása óta), amikor először felvetődött az összeköltözés lehetősége. Az első ilyen jellegű beszélgetés után eltelt 5 hónap, mire „végleg” eldöntötték azt, hogy végre összeköltöznek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.93 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2018. 01. 10. szerda 04:49
Mínusz pontot nem lehet adni?
#3 ethylen 2017. 11. 28. kedd 12:50
Ezzel a rengeteg számmal hogy hány éves még hónapos inkább tűnik matek példának mint történetnek.t ényleg kár hogy nem lehet minuszokat adni.
#2 cscsu50 2017. 11. 28. kedd 06:48
ez mínusz 10
#1 Törté-Net 2017. 11. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?