A+ A-

Hattyúdal

Muszáj újra látnom. Muszáj eggyé válnom vele. Újra. Általa vagyok nő. Ő formált. Ő mutatta meg, mi a szerelem. nem a lelki síkú, hanem a véres, az állati. A testi. Az érzéki. Soha nem fog megváltozni az érzés. Szerelem, vágy = D. Kísértem a sorsot, kísértem őt, és ő engem. Vágyom rá. Mindig. Örökké. Ő a férfi-képem, ami örökre belém égett. Érezni akarom a csókját. Az ajkait. Amint a nyelve erőszakosan utat tör a számban. Amint vadul harapja az ajkaim. Amint levetkőztet és kóstol. Amint két kezébe fogja a melleimet és sóvárogva falja őket. Amint reszket a teste a vágytól. Amint feszül a nadrágja a hatalmas erekciójától. Látni, érezni akarom, mennyire kíván. Kioldom a nadrágját, elétérdelek. Nem tud megszólalni a meglepettségtől, nem ilyennek ismert. Nem tudja, hogy ez a nő már nem az a lány, akit ő évekkel ezelőtt ismert meg és avatott fel. Ez a nő már nagyon is tudja, mit akar. Tudja, mi a kéj, tudja,hogy kell azt a legmagasabb fokon elérni, nincsenek gátlásai, nem szemérmes már, nem fél a testiség megélésétől többé. Ez a nő már felnőtt. Csak a tekintetében van még meg nyomokban az a régi lány.
Ott mered az arcom előtt. Erre áhítoztam évekig, hogy húsevő virág legyek számára, végre az enyém. Elnyelem az ajkaim között. Ízlelem, szívom mélyen, érzékien. Lüktet, duzzad a vágytól a nyelvem alatt. Ott pulzál benne az egész Élet. Kapaszkodik a hajamba, húzza, fáj. Tehetetlen, a hatalmamban van. Jajgat a gyönyörtől. Felhúz magához, nem bírja tovább. Ha még egy percig folytatom, nem tudja megadni, amiért jöttem. AMIÉRT jöttem. Anyaszült meztelen vagyok már. Ő látott először így, ez a test neki volt fenntartva az idők kezdete óta, életeken át. Az övé. Csak elveszi, ami a jogos tulajdona. Ami mindig is az övé volt. Az ágyhoz vezet, ráfektet határozottan, erősen. Ő a férfi, tudja,hogy ezt akarom. Hatalma van. A lábam közé fekszik, ujjaival utat keres. Az ölembe csókol, nyelve mélyen belém hatol.
Ömlik a nedvem, miatta, érte. Csókol, szív, nyal, felfal. Őrjöngök, két kézzel kapaszkodom a hajába, elhúzom magamtól. Nem engedi. A kezeivel leszorítja a combjaimat az ágyhoz, szétfeszít, hogy még jobban hozzám férjen a szájával. Végül elenged. Most,most jött el a perc, amit évek óta vártunk, amiről álmodoztunk, amiről mindvégig tudtuk,hogy hiábavaló próbálkozás lenyomni a tudatalattinkba. Itt a másodperc, most jött el. Innen már nincs visszaút.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2018. 01. 15. hétfő 12:52
Egynek elmegy... 8p lett
#6 A57L 2018. 01. 8. hétfő 04:47
Egy szép,érzelmes leírás.
#5 cscsu50 2017. 11. 24. péntek 23:02
elmegy
#4 Pavlov 2017. 11. 24. péntek 20:43
Szenvedélyes! Tetszett!
#3 veteran 2017. 11. 24. péntek 15:52
Tetszett.
#2 Andreas6 2017. 11. 24. péntek 05:55
Én nem örülnék, ha valaki véresre karmolna... Nem vagyunk egyformák. Az írás jó!
#1 Törté-Net 2017. 11. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?