Hattyúdal

Szavazás átlaga: 6.13 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2017. november 24.
Hossz: 6 678 karakter
Elolvasva: 426 alkalommal
Muszáj újra látnom. Muszáj eggyé válnom vele. Újra. Általa vagyok nő. Ő formált. Ő mutatta meg, mi a szerelem. nem a lelki síkú, hanem a , az állati. A testi. Az érzéki. Soha nem fog megváltozni az érzés. Szerelem, vágy = D. Kísértem a sorsot, kísértem őt, és ő engem. Vágyom rá. Mindig. Örökké. Ő a férfi-képem, ami örökre belém égett. Érezni akarom a csókját. Az ajkait. Amint a nyelve utat tör a számban. Amint vadul harapja az ajkaim. Amint levetkőztet és kóstol. Amint két kezébe fogja a melleimet és sóvárogva falja őket. Amint reszket a teste a vágytól. Amint feszül a nadrágja a hatalmas erekciójától. Látni, érezni akarom, mennyire kíván. Kioldom a nadrágját, elétérdelek. Nem tud megszólalni a meglepettségtől, nem ilyennek ismert. Nem tudja, hogy ez a nő már nem az a lány, akit ő évekkel ezelőtt ismert meg és avatott fel. Ez a nő már nagyon is tudja, mit akar. Tudja, mi a kéj, tudja, hogy kell azt a legmagasabb fokon elérni, nincsenek gátlásai, nem szemérmes már, nem fél a testiség megélésétől többé. Ez a nő már felnőtt. Csak a tekintetében van még meg nyomokban az a régi lány.
Ott mered az arcom előtt. Erre áhítoztam évekig, hogy húsevő virág legyek számára, végre az enyém. Elnyelem az ajkaim között. Ízlelem, szívom mélyen, érzékien. Lüktet, duzzad a vágytól a nyelvem alatt. Ott pulzál benne az egész Élet. Kapaszkodik a hajamba, húzza, fáj. , a hatalmamban van. Jajgat a gyönyörtől. Felhúz magához, nem bírja tovább. Ha még egy percig folytatom, nem tudja megadni, amiért jöttem. AMIÉRT jöttem. Anyaszült meztelen vagyok már. Ő látott először így, ez a test neki volt fenntartva az idők kezdete óta, életeken át. Az övé. Csak elveszi, ami a jogos tulajdona. Ami mindig is az övé volt. Az ágyhoz vezet, ráfektet határozottan, erősen. Ő a férfi, tudja, hogy ezt akarom. Hatalma van. A lábam közé fekszik, ujjaival utat keres. Az ölembe csókol, nyelve mélyen belém hatol.
Ömlik a nedvem, miatta, érte. Csókol, szív, nyal, felfal. Őrjöngök, két kézzel kapaszkodom a hajába, elhúzom magamtól. Nem engedi. A kezeivel leszorítja a combjaimat az ágyhoz, szétfeszít, hogy még jobban hozzám férjen a szájával. Végül elenged. Most, most jött el a perc, amit évek óta vártunk, amiről álmodoztunk, amiről mindvégig tudtuk, hogy hiábavaló próbálkozás lenyomni a tudatalattinkba.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.13 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2018. január 15. 12:52
#7
Egynek elmegy... 8p lett
1
a
A57L
2018. január 8. 04:47
#6
Egy szép,érzelmes leírás.
1
Pavlov
2017. november 24. 20:43
#4
Szenvedélyes! Tetszett!
1
Andreas6
2017. november 24. 05:55
#2
Én nem örülnék, ha valaki véresre karmolna... Nem vagyunk egyformák. Az írás jó!
1
T
Törté-Net
2017. november 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1