A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 16. rész

Hétfő
Szabi az ágyon hasalva, Lorena combjai között mozgatva fejét, nyalta a nő punciját. A srác még vasárnap este ment át partneréhez. Éjjelig szexeltek, aztán a fiú a lánynál maradva töltötte az éjszaka hátralevő részét. Ébredés után Lorena reggelit és kávét készített maguknak, majd fogmosás után visszatértek az ágyba, hogy lenyomjanak egy délelőtti menetet is.
A férfi alulról felfele haladva kényeztette a vaginát, közben párszor a szájába véve szopkodta a nő nedves nagyajkait. Lorena a srác nyelvének ritmusára mozgatta a csípőjét. Már majdnem teljesen ráhangolódott a nyalásra, mikor Szabi megállt, és felemelte a fejét.
– Próbáltad már a 69-et? – kérdezte.
– Nem, még nem – felelte a lány.
– Akkor gyere rám! – szólította fel a partnerét Szabi, majd háttal Lorena helyére feküdt. A nő átvetette bal lábát a fiú mellkasa felett, és négykézláb helyezkedett el fölötte. Szabi megragadta a lány csípőjét, hogy közelebb húzza magához. Mikor megfelelőnek találta a távolságot, akkor a szája felé irányította Lorena alfelét. A lány jobb kezével megragadta az alatta lévő péniszt, húzott rajta párat, aztán lehajolva az ajkai közé vette. Megérezte Szabi kutakodó nyelvét a szeméremajkai között. Amint a kezdeti nehézségek után végre sikerült összehangolnia a szopás ütemét a nyalás ritmusával, ránehezedett partnerére.
A teljesen meztelen nő kinyújtott lábakkal hasalt, a szintén meztelen srác testén. Haját félresöpörte, így a barna tincsek a férfi csípője szélét, valamint bal combja külső részét simogatták, miközben feje fel-le járt a kemény péniszen. Csípőjét úgy mozgatta, hogy csiklója hozzádörzsölődjön Szabi nyelvéhez, illetve ajkaihoz. Combjai között a forró vagináját hevesen lefetyelő fiú, kezeivel szaporán simogatta a hátát és a lapockáit. Mindketten hangosan szuszogtak, de amikor Lorena már tudott a saját élvezetére is koncentrálni, akkor a lüktető fasszal a szájában nyögdécselni kezdett.
A lány ujjait végig a hímvessző töve köré fonva tartotta, később, ahogy mélyebben vette be a szerszámot, elvette onnan a tenyerét, így a torkába tudta fogadni a merev dákót. A szokásos köhécselés után feljött, ujjait ismét a pénisz köré fonta, és folytatta a rúd szívását-szopogatását. Fél perc elteltével elég bátorságot gyűjtött, ezért újra arrébb tette kezét, és letolta a faszt a torkán.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.22 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2018. 01. 13. szombat 07:11
Nekem is változó lett a hangulatom e műtől... 6p
#6 A57L 2018. 01. 7. vasárnap 04:59
Nem rossz,de jó sem.5P
#5 cscsu50 2017. 11. 25. szombat 06:33
hosszú lére van engedve
#4 Pavlov 2017. 11. 24. péntek 20:42
Nekem elég gépies, kevéssé érdekes.
#3 vakon54 2017. 11. 23. csütörtök 14:24
Folytazsd, folytazsd, folytazsd! 10 pont
#2 Andreas6 2017. 11. 23. csütörtök 06:26
Közepes írás. Unom már ezt a sorozatot.
#1 Törté-Net 2017. 11. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?