A+ A-

A punci is finom

Huszonnégy éves koromig úgy éltem, mint egy átlagos heteró lány. Tizennyolc évesen vesztettem el a szüzességem, az egyetem alatt is volt néhány kapcsolatom, a fiúkkal a szexet élveztem, eszembe nem jutott volna, hogy lányok iránt érdeklődjek. Aztán úgy alakult, hogy az egyetem befejezésekor nem volt állandó partnerem: bár az évfolyamtársaim nagy része akkor már a későbbi férjével járt, az aktuális szingliség egyáltalán nem zavart. A munkahelyem tetszett, a kollégák közül is sok jó ismerőst szereztem, de a régi barátaim nagy része is megmaradt. Hétközben a munkára koncentráltam, hétvégén igyekeztem sokat kikapcsolódni és úgy voltam vele, hogy majd csak jön egy új fiú az életembe.
Ami mindent megváltoztatott, hogy a neten belefutottam egy leszbikus történetbe, szinte véletlenül akadtam rá. Először csak egyféle kíváncsiságból kezdtem olvasni, de nagyon megragadott. A stílusa, a benne rejlő érzékiség, az ott leírt élmény különlegessége nagy hatással volt rám. Megkerestem a szerző további írásait – és ha lehet, azok még tökéletesebbek voltak. Egyre jobban éltem bele magam abba, mi lenne, ha a történetek egyik szereplője lennék? Mind többet álmodtam olyan leszbikus élményekről, ahol az egyik lány én vagyok. Azon vettem magam észre, hogy egyre jobban és jobban belelovalom magam az ábrándjaimba. Amikor egy lánnyal átélni szándékozott kapcsolatra gondoltam, különösen a meghódítás, a csók, egymás kölcsönös levetkőztetése jelent meg leggyakrabban az agyamban. A szexben pedig két pozícióra gondoltam sokat: az egyik, amikor a két punci egymáshoz ér, a másik pedig a végtelenné nyújtott 69-es póz. Ha átélhetném mindezeket! Az elképzelés egyenesen megrészegített. Egy idő után az ábrándozás átfordult tenni akaró vággyá: elhatároztam, akárhogyan is lesz, át fogok élni egy hasonló kalandot magam is. Az elején elhessegetni próbáltam magamtól ezeket a gondolatokat, hiszen én a fiúkat szeretem! De a mindent elsöprő vágy erősebb lett bennem. Félretéve minden józanságomat, döntöttem: ha törik, ha szakad, a tettek mezejére fogok lépni!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 RAVETRAIN 2017. 12. 3. vasárnap 10:53
Ez nagyon izgalmas!!! Érdekelne amúgy, hogy férfiként honnan szedted össze a történetet? Kitaláltad, beleélve magad, mintha nő lennél? Vagy egy csaj mesélte? Nagyon jó, élethűnek hangzik! Nekem nagyon bejön!
#7 cscsu50 2017. 11. 25. szombat 06:54
jól megírtad.
#6 sunyilo 2017. 11. 22. szerda 21:51
Nagyon jól van megírva.
#5 Almoska5 2017. 11. 22. szerda 18:44
Furcsállom, hogy nem tudták meg egymás nevét, de a puncijuk már összeért?

De lehetséges az is, hogy egy futó kalandnál nem kell a másik személyt ismerni. A Cseh pornó világban, bemutatkoznak egymásnak, s utána jöhet aminek jönnie kell. Lehet így is, csak ez kicsit személytelen...
#4 veteran 2017. 11. 22. szerda 07:35
Ma ez is remek,pedig a leszbi ritkán tetszik.
#3 Andreas6 2017. 11. 22. szerda 06:23
Szépen megírtad. (Egy apróság: "nyelveimmel behatoltam a szeméremajkai közé." Hány nyelved is van tulajdonképpen?)
#2 joozsi 2017. 11. 22. szerda 02:23
Nagyon jó!
#1 Törté-Net 2017. 11. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?