A+ A-

Barátnőm apja 3. rész

Fordítás
Eredeti történet: My Girlfriend’s Dad, Literotica.com
Soha nem fogom megtudni, hogyan tudtam épségben hazaérni azon az éjjel. Próbáltam az útra koncentrálni, de a gondolataim minduntalan visszavittek a kibaszott Danhez. A fájdalom a fenekemben sem segített ebben, ráadásul éreztem a lábam között valami nedvességet, ami valószínűleg a fenekemből szivárgó sperma volt.
Azt hiszem, a legjobban az zavart, ahogy Dan – nevezzük a nevén – elcsábított. Amikor beléptem a nyári lakba, tudtam, hogy valami lesz, de én leginkább arra számítottam, hogy újra leszop, esetleg én is kiverem neki. Arra nem, hogy kinyalja a lyukam és berakja a farkát a seggembe. De amikor a szex hevében rájöttem, hogy mire készül, az efféle dolgok iránti tartózkodásom elolvadt egy pillanat alatt, és az ellenállás legkisebb jelét sem mutattam. Ráadásul a kezdeni fájdalmat leszámítva pokolian élveztem.
Valahol belül aggódtam amiatt, hogy ennyira passzív voltam. A legtöbb sráchoz hasonlóan úgy gondoltam, a férfiank kell kezdeményeznie a szexben, és amikor a dugásra kerül a sor, nekem kell azt megtennem. De hogy működik ez akkor, amikor két fiú van a ágyban? Alul lenni ebben a helyzetben, szóval az, akit megdugnak és nem az, aki dug, elég gáz helyzet. De akkor eszembe jutott pár eset, amikor Jennyvel dugtunk - Dan lánya, hogy vgiyge el az ördög! – szóval szex közben néha ő akart felül lenni, irányítani, hogy mi történjen. Nagyon élveztem, még úgy is, hogy ez többnyire az ő öröme érdekében történt, hogy el tudjon élvezni. Szóval nem csak arról van szó, hogy ki van felül – inkább arról, hogy nem csak adni jó, ahnem kapni is. Ha ez a helyzet, akár én is megdughatnám Dan-t, gondoltam, és a farkam azonnal merevedni kezdett.
- Jézusom, gondoltam, mi a francról álmodozom?
Megdugni egy pasit. Leszopni a farkát. Megcsókolni. Hogy álmodozhatok én ilyesmiről? Pár hete még teljesen heterónak hittem magam, hogyan változhattam meg? Megdugtam jópár csajt, nem? És amikor dugtam őket, arra gondoltam, mint a legtöbb pasi, hogy újabb lányokat fogok megdugni. Persze, egyszer volt olyan is, amikor az unokatestvéremmel, Markkal pár éve egy sátorban aludtunk egy családi nyaraláson, hogy összemértük a faszunkat és végül kivertük egymásnak. De ez egyszeri alkalom volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 cscsu50 2017. 11. 27. hétfő 07:21
Jöhet az anyósjelölt is.
#2 veteran 2017. 11. 21. kedd 13:50
Jöhet az anyósjelölt is.
#1 Törté-Net 2017. 11. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?