A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 15. rész

Lorena a szex és az orgazmusai után, felpörgött hangulatban végigbulizta az éjszakát. Reggel hatig maradt a szórakozóhelyen. Hazaérve szinte egyből az ágyába dőlt, aztán csak délután kettő körül ébredt fel. A kávétól kissé magához tért ugyan, de fáradtan és másnaposan töltötte el Újév napját.
***************************
Hétfő
Lorena délután, az éjfekete ég alatt sietősen lépkedett Sanyi háza felé. Kinyitotta a kiskaput, majd belépett az ajtón, és levette kabátját meg a cipőjét. A lépcső felé haladva megpillantotta Sanyi szüleit, akik néhány ismerősükkel beszélgettek a lenti nappaliban. Rájuk köszönt, aztán elindult a lépcsőn keresztül a felső szint irányába. Bekopogott a srác szobájának ajtaján, utána óvatosan benyitott. Sanyi a számítógépe előtt ült a fekete színű, forgó karosszékében. A sötét szobában a világító monitor adta az egyetlen fényforrást, a gép hangszóróiból pedig halk zene szűrődött ki.
Lorena becsukta maga mögött az ajtót, majd elfordította a zárban a kulcsot. Sanyi meglepetten nézett rá, miután a hangok irányába fordult.
– Szia! – köszönt a fiú. A lány megállt előtte, lehúzta kardigánja cipzárját, kibújt belőle, majd az ágyra hajította. Közelebb lépett a sráchoz, lassan átvetette rajta előbb a bal, aztán meg a jobb combját, és szemből az ölébe ült.
– Boldog Újévet! – mondta vigyorogva, és csókolgatni kezdte partnere ajkait – Jöhet az év első kefélése? – kérdezte halkan, huncut mosollyal az arcán. Mielőtt Sanyi bármit válaszolhatott volna, Lorena újra a szájára tapadt, és nem sokkal később átdugta neki a nyelvét. Smárolás közben lassú öltáncot adott a srácnak. Alfelét gyengéden, de határozottan a duzzadó farkához dörzsölte. Elvált az ajkaitól, utána rátapadt a nyakára. Egyik kezével lenyúlt, hogy azzal izgassa tovább partnere szerszámát a nadrágján keresztül.
Lorena elhúzódott Sanyitól, benyúlt a fekete színű sport melegítőjébe, és előhalászta a farkát. Köré fonta ujjait, majd fel-le járatta rajta a markát. Amíg szüntelenül verte a dákót, addig újra lesmárolta a fiút.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.72 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2017. 11. 22. szerda 05:23
nem tetszett
#3 vakon54 2017. 11. 17. péntek 12:44
Folytaaazsd.
#2 Andreas6 2017. 11. 17. péntek 06:26
Sivár egy csaj. Egyszer nagyon egyedül fog maradni.
#1 Törté-Net 2017. 11. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?