A+ A-

Lady Vengeance 2. rész - A búvóhely

Három napi kitartás után összedölt minden tervem, és felhívtam a közvetlen vonalát. Csak csöngött és csöngött, de senki nem vette fel. ’Bizonyára kiment valahová’ gondoltam és beletemetkeztem a munkámba. Órák múltak el mire ismét magam maradtam az irodában és nyugodtan hívhattam. Második csengésre belebúgott az ismerös hang. „Igazgatósági tikárság”. Nem tudtam, hogy egyedül van-e, tud szabadon beszélni vagy sem, ezért úgy beszéltem, hogy megkönnyitsem a válasza adását akár ki is van körülötte. „Kezeit csókolom, szeretnék érdeklödni egy cim után” mondtam olyan természetes hangon, hogy ha nincs egyedül akár hallhatják is a kérdést. Rövid szünet után jött a válasz „Bajza utca 1. Harmadik emelet 3” és letette a telefont köszönés nélkül. ’A kocka el van vetve’, ma délután minden aminek meg kell történnie meg is fog történni. Ismertem az épületet, és amint végeztem a napi feladatommal elindultam a ’Gyönyörök Házába’. Még hallottam Marika hangját ahogy rákérdezett mikor jövök vissza. „Ma már nem valószinű” válaszoltam és gyors léptekkel elhagytam az irodát.
Tíz percnyire volt az irodám a megadott címtől ezért nem siettem. Nem akartam sokkal hamarabb érkezni, de azért úgy időzítettem, hogy én érkezzem elöbb. Amint beléptem a lakásba azonnal feltünt az izléses berendezés és a szinte kínos tisztaság. Gyorsan körüljártam a kis lakást, felfedezve minden lényeges részletet. A fürdőszoba mindössze egy zuhanyzót egy kézmosót és egy WC-t tartalmazott. Megnyugtató volt, hogy átfolyós melegvíz gázkazán volt benne, ami a kor legkeresettebb berendezésének számított.
A szoba kicsi volt, és fekhelyként egy kihúzhatós rekamié szolgált. Megkerestem a nyitóját és ledöntöttem. Szűkösen elég lehetett két sovány személynek, de nagy lepedő csatákat nem igazán lehet szervezni rajta. Az ágyneműtartóból előhalásztam egy lepedőt, egy párnát és egy paplant. Megágyaztam, majd meztelenre vetkőztem és eltüntem a fürdőszobában. A középmelegre állított víz símogatóan hullott alá, és kellemes melegség töltötte el egész testemet. Alaposan leszappanoztam, magam, éppen csak lemostam a szappanhabot amikor a bejárati ajtó záródását meghallottam. ’Kati megérkezett’ gondoltam, és elzártam a csapokat. Egy fürdőlepedő lógott a zuhanyozó mellett egy kampón. Leakasztottam és alaposan megszárítottam magam. A hátamon huzigáltam a törülközőt aminek eredményeképpen mindkét kezem a testem mellett volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 01. 5. péntek 04:01
Nagyon zavaros.
#5 sunyilo 2017. 11. 15. szerda 21:57
Teccik.
#4 Andreas6 2017. 11. 15. szerda 20:31
Tetszett!
#3 vakon54 2017. 11. 15. szerda 13:17
Folytazsd!
#2 listike 2017. 11. 15. szerda 12:40
A történetek sorrendje, valahogy nem stimmel.
#1 Törté-Net 2017. 11. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?