A+ A-

Egy nehéz kapcsolat kezdete

Ez egy valóságban folyó szituáció, amit a másod-unokabátyám sógorától kaptam. Aki valójában még nem a sógora, csak a sógorjelöltje. A rokonom menyasszonyának az öccse. A történetet az érintett fiú fogalmazta!
Sziasztok! Engem Jónásnak hívnak (a barátaimnak Dzson vagy Dzsoni /inkább angolosan ejtve/) ez év július végén ünnepeltem a 20. születésnapomat. Van egy fiú, aki szinte a szomszédom, és bár ő fiatalabb nálam, de mégis évfolyamtársak vagyunk. (Nem azért mert annyiszor buktam volna, hanem azért mert először leérettségiztem, majd elkezdtem az Eladó szakmát, amit ő akkor, vagyis tavaly kezdett el.)
A történetem viszont valójában tavalyelőtt június legelején játszódik. A születésnapom szerdára esett. A szüleim viszont 2 nappal később mentek anyám keresztszüleit meglátogatni, ahova jómagam nem kísértem el őket. Elhitettem velük, hogy két korábbi osztálytársam és nem mellesleg nagyon jó haverom (Kati és Tomi) jönnek át majd szombaton este, hogy közösen megünnepeljük Kati és az én 18. születésnapomat. Még jó, hogy nem ellenőrizték le a dolgot a szüleim, merthogy Kati és Tomi a srác unokanővérének az albérletébe vonultak el, hogy megünnepeljék a lány születésnapját és végre elmélyítsék a kapcsolatukat. De valójában én sem tétlenkedtem, és már péntekre áthívtam a ”szomszéd” fiút, vagyis Viktort, akit már régen kinéztem magamnak. Ez úgy is igaz, hogy a fiú ekkor még kb. másfél hét híján 16 sem volt. Egyébként az apja munkaügyben utazott el azon a hétvégén (pontosabban már csütörtökön). Az édesanyja már sajnos nagyon rég nem él. Testvére nincs! Nagyszülei az ország egy másik távoli pontján laknak! Egyszerűbben fogalmazva: Viki és én is egyedül töltöttük (volna) a hétvégét, de én mást terveztem.
Áthívtam a srácot. Behűtöttem három 1,5 literes ”üveg” házi vörösbort és kettő egyenként 0,5 literes 67°-os házi pálinkát. Elővettem az egyetlen olyan horror filmet, amit valójában még én is megnézek-szeretek, és jól tudtam, hogy neki az a kedvence. Én már háromnegyed 2 körül otthon voltam. A farmert egy fürdőgatyára cseréltem és a pólómtól is megszabadultam. Aztán úgy du. 17:00 körül megjött ő is, még váltottunk néhány szót. Közben felajánlottam neki, hogy mivel úgyis jól ismerjük egymást, így nincs mit takargatnunk. Ha gondolja, akkor nyugodtan levetheti pólóját. Sőt! Ha akarja, akkor még egy fürdőnacit is kölcsönzök neki. (3-4 cm.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.6 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2017. 11. 14. kedd 19:03
Az elejére kíváncsivoltam! Inkább a másikszomszéd lányával duktálvolna.
#3 Gróf úr 2017. 11. 14. kedd 08:11
Mintha dokumentumfilm forgatókönyvét olvastam volna a percekkel együtt.
#2 cscsu50 2017. 11. 14. kedd 07:57
nem tetszik
#1 Törté-Net 2017. 11. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?