A+ A-

Első alkalom Anikóval

Egy előző történetemben Anikóról már meséltem, és céloztam az első alkalmunkra, amikor egy jót sexeltünk. Emlékszem arra az estére. Együtt mentünk bulizni, szokás szerint. Egy srác tetszett neki, akit meg akart szerezni magának estére, sajnos nem jött össze. Nekem sem sikerült túl jól az este, három lány is lekoptatott, valahogy nem ment aznap este a flörtölés, olyan dolgokba belesült a "dumám", hogy én szégyelltem magamat. Így aztán hajnali egy körül már együtt iszogattunk csak. Nem vagyok részeges típus, tudom hol kezdődik nálam a határ, így már csak kóláztam, és mivel nem jött össze semmi, így azt terveztem, hogy visszamegyek a koliba. Anikó is jött velem, nem volt kedve tovább maradni neki sem.
A koliba visszaérve szobatársam is pont akkor érkezett. Gábornak hívták, a srác meleg volt. Nem, nem kell rosszra gondolni, nem voltam vele sosem együtt, de nem is érdekelt a melegsége, amíg nem kérkedik vele vagy nem kezd el nyomulni rám. Anikónak pedig jó barátja volt, a lányok kedvelik a meleg pasikat, ne kérdezzétek miért, ez egy örök rejtély marad számomra. A lényeg, amiért említettem, hogy Anikó rendszeresen Gáborral ment zuhanyozni. Nem tudom mi volt benne a pláne, de néha megfordult a fejemben, hogy csak megjátssza, hogy meleg. Tuti...
Gábor végül úgy döntött, visszamegy még az éjszakába, és nem is jön vissza reggelig, de ezt elfelejtette Anikóval közölni. Nem tudom, hogy a sors hozta így, vagy valami csoda, de a véletlenekben nem hiszek, és már rég megtanultam, hogy általában egy lánynál csak egy esélye van az embernek, hogy elkapja azt a pillanatot, amikor ágyba viheti.
Anikó egy törölközőt tekert magára, amit a helyes kis mellei tartottak, éppen csak egy picivel volt rövidebb mint egy miniszoknya, így gyönyörű hosszú lába teljesen elém tárult. Mosolyogva jött be és megállt az álló tükör előtt, ahol a haját igazgatta és a sminkjét próbálta ledörzsölni. Szerette a darkos stílust, rengeteg vámpíros filmet nézett, amit persze később végig kellett néznem vele, ezzel tudott kikergetni a világból, bár az tény, hogy utána mindig sex lett a vége, mert olyan "cukik a pasik". A sminkjét a szemei körül elkente, mindezt úgy, hogy közelhajolt picit előre dőlve a tükörhöz. Persze, hogy a szexi fenekével persze, hogy pont ezen az estén kell, hogy pucsítson.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2018. 01. 3. szerda 05:18
Durva írás,de nem rossz a műfajában.
#8 cscsu50 2017. 11. 13. hétfő 01:54
tűrhető
#7 Pavlov 2017. 11. 8. szerda 21:27
Helyesírási hibák, rengeteg! Szörnyű!
#6 vakon54 2017. 11. 8. szerda 12:17
Veterannak igazavan.
#5 listike 2017. 11. 8. szerda 07:52
Kicsit gusztustalan, de jó.
#4 Andreas6 2017. 11. 8. szerda 05:54
Jó lenne, de nekem nem jön be, hogy úgy csókolózzak, hogy még a partnerem szájában van az anyagom.
#3 veteran 2017. 11. 8. szerda 05:09
Nekem is bejön ha közben a nőfenekében rezeg a vibri.
#2 deajk2008 2017. 11. 8. szerda 02:34
A vibrátor az jó... 8p
#1 Törté-Net 2017. 11. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?