A+ A-

Zsák a foltját

Próbálom elfojtani az ásításom, nehogy megzavarja a jól begyakorolt együtt érző arckifejezésemet. Az előttem ülő zavartnak tűnő kölyök városunk egyetlen milliomosának nevelt fia. Arányos testalkatú, csendes diák, akivel eddig semmi baj nem volt, de az utóbbi hetekben meredeken zuhantak a tanulmányi eredményei. A bukástól persze megóvja családjának a befolyása. Én is lezártam volna, a jól ismert kamaszodik dumával a dolgot, de az igazgató, ragaszkodott, hozzá, hogy nekem, mint az iskola tanácsadójának kötelességem tanácsokat adni, vagyis csak hallgassam Alex mondanivalóját. Így hát, itt ülök ezen a szép kora nyári napon a forró irodámba és igyekszem érdeklődőnek tűnni.
- Nekem nyugodtan elmondhatsz mindent. Köztünk marad. – győzködöm, hogy végre hazamehessek kedvenc szexfilmjeimet nézni.
- Tudod – kezdte félénken és megragadja bátorításként felé nyújtott kezem – én a fiukat szerettem.
- Ez …– akad el egy pillanatra a szavam. Az első gondolatom az volt, hogy csak ugratni próbál, de ahogy belenézek meleg, barna szemébe rádöbbenek, hogy komolyan mondja. – Ez nem biztos – kezdem újra – Miért gondolod?
- András miatt. A szülinapom után történt. A haverjaim már elmentek, amikor ő bejött a szobámba egy üveg likőrrel. Koccintottunk. Beszélgetünk erről – arról, majd hirtelen átölelt és megcsókolt. Olyan jó volt! Éreztem, ahogy a kezét a derekamról a mellemre csúsztatja, az ingemen keresztül gyengéden megsimogatja. Amint szája elvált a számtól, a nyakamat kezdte csókolni, majd a kulcscsontomat harapdálta. Ekkor már nem bírtam magammal. Olyan volt, mintha egy szexfilmben én lennék a főszereplő. Lábammal átkaroltam a lábát, kezem a pólója alá tévedt, simogattam, ahol csak értem. Egyik kezét a mellbimbómra tette, először lassan, majd egyre gyorsabban gyúrni. csipkedni kezdte, míg a másikkal a csípőmet simogatta. Hanyatt fektetett az ágyra és fölém hajolt.
- De miért mondod el mindezt nekem? – kérdeztem, és amikor az utolsó szótag is elhagyta a számat jöttem rá, hogy milyen hülyeséget mondtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 01. 1. hétfő 05:08
Nem a műfajom,de jó történet.
#4 Ricsi1990 2017. 11. 7. kedd 22:55
Nagyon jó megfogalmazás! Imádom a homoszexet! 10 pont
#3 sunyilo 2017. 10. 31. kedd 18:59
Nem szeretem ezt a kategóriát, de jól van megírva a történet...
#2 sportyman (alttpg) 2017. 10. 31. kedd 10:40
Ebben a kategóriában jól sikerült írás... Igaz, nem az én műfajom!
#1 Törté-Net 2017. 10. 31. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?