A+ A-

Szinte úriember - Zsuzsa története

Az eset még főiskolás koromban történt Zolival és Janival elhatároztuk, hogy részt veszünk az alsóbb évesek terepgyakorlatán. Ezek a terepgyakorlatok voltak a legjobb bulik a főiskolai évek alatt, ugyanis ilyenkor több mint száz társunkkal egy ötnapos kiránduláson vettünk részt. Ezek elsősorban csapatösszerázó jellegűek voltak, sok barátság alakult ki és sokan találták meg életük párját ez az öt nap alatt. Nekünk, utolsó éven már nem volt terepgyakorlat szervezve, de mivel Jani jóban volt a dékánnal simán elintézte, hogy mi hárman is az alsóbb évesekkel tarthassunk.
A indulás az hajnal fél hétre volt kitűzve és a mi lakásunk az legalább 1 órányira volt a főiskola épületétől. Ilyen korán a buszok sem indultak még el, így találgattuk, hogyan is fogunk eljutni. Túl sok pénzünk nem volt és emiatt nem akartunk taxizni. Indulás előtti napon ebédszünetben épp ezt tárgyalgattuk, amikor odajött mellénk Hanna és hallva, hogy épp miről is beszélünk tett egy nemes ajánlatot. Az ő lakásuk öt percnyi gyaloglásra volt a főiskola épületétől, egy nagy négyszobás két fürdőszobás apartman, amelyben ő lakott négy másik szaktársával: Zsuzsával, Andival, Rékával és Amáliával. Felajánlotta, hogy aludjunk náluk.
Nem kellett győzködés, belementünk és hogy még jobbá tegyük a hangulatot megbeszéltük, hogy mi főzzük a vacsorát valamint filmnézős estét tartunk. Az órák után gyorsan hazaloholtunk, összepakoltunk és irány a lányok lakása. Amikor megérkeztünk szeműgyre vettük a lakást, olyan tipikus lányos lakás volt, szívecskés asztalkendőkkel, virágokkal, rendetlen szobákkal, szanaszét heverő ruhadarabokkal. Örömmel nyugtáztam, hogy elég szexis fehérneműket hordanak a lányok, ugyanis a ruhadarabok között szép számmal volt csipkés tanga, melltartó, selyem halóing.
Hamarosan nekiláttunk elkészíteni a vacsorát és mivel a lányok olasz kajára szavaztak bolognai spagettire esett a választás. Amíg a kaja készült a lányok egymás után zuhanyoztak, szépítkeztek, pakoltak egyszóval készültek a következő napi indulásra. Lehet már említettem az előző történetemben, nagyon szeretek fényképezni és mindig van nálam fotógép, hogy bármi érdekeset látok azt tudjam megörökíteni. Erre a kirándulásra egy régi Zenit gépet hoztam el, elegendő tekerccsel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2017. 12. 31. vasárnap 04:54
Szép olvasmány.9P
#7 veteran 2017. 10. 31. kedd 13:14
Ilyen diák társakkal szép az élet.
#6 cscsu50 2017. 10. 31. kedd 07:06
Egész jó.
#5 sunyilo 2017. 10. 30. hétfő 18:24
Egész jó a történet, nincs összecsapva...
#4 Akai Mózes 2017. 10. 30. hétfő 11:16
Szerintem jó!
#3 sztbali 2017. 10. 30. hétfő 10:17
Egész jó.
#2 Andreas6 2017. 10. 30. hétfő 05:35
Nem rossz, szívesen lettem volna a helyedben. A helyesírás tűrhető.
#1 Törté-Net 2017. 10. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?