A+ A-

Huncut Manka újratöltve...

Mankával az első kaland után keveset találkoztunk, soha ki nem mondva, de egyetértve kalandként könyveltük el az együtt töltött éjszakát. Ám az azért a minősége miatt, és a kettőnk közt mindig érezhető vibrálás miatt várható volt, hogy lesz folytatás... Lett is. És Manka azóta is különleges helyet foglal el szívemben, mert akkor este két titkos vágyamat is elsőként teljesítette. Akkoriban költöztünk egy nagyobb, két külön lakrésszel is rendelkező hatalmas családi házba, és mivel sok testvérem van, nagy kiterjed baráti körrel büszkélkedtünk, így mindig akadt valaki vendég nálunk. Esténként szép társaságok összejöttek kicsit lazulni, beszélgetni, iszogatni. Mankáék is bejáratosak voltak hugom révén, és párszor megfordult nálunk. Időnként viccelődött, hogy majd jön és megmossa a hátam, mikor látta, hogy fürdeni megyek, de sosem tette meg. Néha azzal is viccelt, hogy jön és bebújik mellém az ágyba, itt alszik, hogy ne kelljen neki éjszaka átutazni a városon..
Én sosem ellenkeztem, mondtam egész nyugodtan, elég nagy a franciágy, elférünk. De sosem gondoltam, hogy ez valójában megtörténhet, pedig még ifjú romantikus serdülő koromban sokat fantáziáltam arról, hogy teljesen váratlanul, fürdés, alvás, vagy épp álmodozás közben meglep egy lány, akinek régóta tetszek, és már nem bír magával, ezért kockára tesz mindent és belopózik hozzám, hogy egy szenvedélyes éjszakát velem tölthessen. Ahogy nőttem fel úgy felejtettem el ezeket az álmodozásokat, a sokkal ridegebb valóság hatására.
Aznap azonban ez a régi vágyálmom testet öltött Mankában. Én mit sem sejtve, aznap kicsit korábban fürödtem és feküdtem le, a kettő közt pedig az akkor szokásos meditációimat csináltam meg, aura, csakra tisztítás feltöltés, harmonizáció. Épp végeztem velük, így teljesen ellazultan, tökéletesen friss, nyugodt, energikus, meditatív állapotban feküdtem le, és pár másodperc múlva már zuhantam is bele, az álomdimenziók örvényeibe.. Ám egyszercsak az ajtóm kattanását véltem hallani, és a szőnyegen óvatos lábakat osonni. Tudtam, hogy a nappaliban valakik iszogattak, így arra gondoltam valamelyik tesóm jön be invitálni. De fura volt, hogy nem kopogott, nem kérdezett..
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 10. 15. vasárnap 03:05
Egészen jó.
#5 listike 2017. 10. 14. szombat 07:30
Még jöhet folytatás.
#4 Andreas6 2017. 10. 14. szombat 07:24
Egy nap két jó történet - szokatlan szerencse!
#3 sunyilo 2017. 10. 13. péntek 21:45
Egészen jó.
#2 A57L 2017. 10. 13. péntek 04:17
Nem rossz történet.
#1 Törté-Net 2017. 10. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?