A+ A-

Másnap

Ahogy az álmom szertefoszlott, úgy tört be a valóság a fejembe, erős fejfájásként. Meg akartam érinteni a homlokomat, de nem tudtam megmozdítani a kezemet. A testem meleg volt, a homlokomon folyt az izzadtság és kinyitottam a szemem. A fény kellemetlenül csapott le rám, jobb kezemet eléje téve sikerült kizárnom. A fénylő foltok kezdtek elmúlni, és ahogy eltűntek, úgy tárult szemem elé egy szoba képe. Körbenéztem és a mellettem lévő éjjeli szekrényen egy családi fotót láttam meg.
A személyek közül a két gyerek volt ismerős, majd egy kisebb gondolkodás után eszembe jutott. A lánnyal és a fiúval egy suliba járok. Nem akart össze állni a kép, de még mielőtt tovább gondolkodhattam volna megmozdult az ágy. Megfordultam és a fehér takaró alatt mocorgást vettem észre. Majd megragadva magam felé húztam és Dylan meztelen testét láttam meg.
Eddig fel sem fogtam, de rajtam sem volt ruha, a karom pedig alatta volt, míg az övé a csípőm környékén feküdt. ’ Úristen, én lefeküdtem az iskola legnagyobb nőimádójával és egyben a legjobb barátommal. Mi jöhet még?’ A fenekemet megmozdítva kisebb fájdalom járta át az ülepemet.
Ránéztem és úgy éreztem ennél már semmi nem lehet rosszabb. Dylan megmozdult és hirtelen a karjával átfonva magához húzott. Csak pár centimétere voltam a szájától, melyet még soha nem láttam ilyen közelről. Formás volt, felül vékony, alul pedig vastag, megfordult a fejemben, hogy talán, hány lány érezhette már őket. Kíváncsi voltam az ízére és, hogy élvezi-e, ha megharapják. Szemem feljebb kalandozva végignéztem rövid sötét szőke haján, aranybarna arcán és csukott szemén. Vágytam arra, hogy kinyissa, bár ismertem sötétbarnás árnyalatait íriszében. A barna szín egészen végigfutott a testén, melynek látványát mindig is irigyeltem.
Soha nem voltam olyan jó formában, mint ő és képes sem vagyok rá, melyet nem is tett szóvá nekem. Széles mellkasa, erős karja, kockás hasa vágyakozással töltött el, hogy megérintsem. A hasa alatt lévő szőkés szőrzet tekintettemet lefelé vonzotta. Férfiassága félig emelkedett állapotban volt, rózsaszín csúcsának színe megmutatkozott a fityma alól. Lassan visszanéztem rá, orromban a kölnijének illata ragadt meg és arra gondoltam, hogy miért is ne. ’ Hisz még alszik és csak egy pillanat erejéig érinteném meg. Egy ártatlan csók és semmi több. Baráti kíváncsiság az egész.’
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2017. 10. 15. vasárnap 02:37
+1 írás
#3 Andreas6 2017. 10. 12. csütörtök 05:52
csak tévedésből nyitottam meg.
#2 A57L 2017. 10. 12. csütörtök 04:10
Eggyel több írás az oldalon.
#1 Törté-Net 2017. 10. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?