A+ A-

Alkalmi Szerető

Kora délután volt, a szemerkélő eső el is ált, ahogy a Potomac folyó hidján keretül megérkeztem Washington D. C. amely az egyik kedvenc városom. A munkám miatt csak néha tudtam erre járni, ezért igyekeztem a legjobban felhasználni a lehetőséget erre az utazásra. A repülőtéren béreltem egy kisebb autót, hogy még kényelmesebb legyen az utam. A helyi rádióadó jazz műsorát hallgattam, ami még jobban éreztette velem a város meghívását irányban. Minden rendben volt beleértve Kate izgalmas meghívását, hogy újból látni szeretne.
Kate és én közeli barátok voltunk a főiskolán, és, most ahogy Ő mondta alkalmai szeretője, vagyok. Férjével Georgetownban élnek, férje Brian politikai tudományokat tanít. Kate az egyik legizgalmasabb nő, akit valaha is ismertem. Vállígérő hosszú barnahaj keretezte gyönyörű arcát, ragyogó sötétbarna szemei. Atletizált mindig, melynek következtében karcsú hosszú lába, kicsi de gömbölyű feneke volt, de ami leginkább tetszett, formás felsőteste, deltás széles vállaival.
Mellei nagyok és kemények, és tudom pinájának ajkai barnák és kicsit sötétebbek. Azonban pinájának szőrzete mindig elbűvölt, egyszer nem nyírta, akkor bozontos volt, máskor fazonra vágva, harmadjára teljesen leborotválva. Kateban a legizgalmasabb a kiszámíthatatlansága volt. Soha nem tudtam, mit fog legközelebb tenni. A féktelen vágya a felfedezésre, az újra, és átkozott kíváncsisága izgalmassá tették.
Északnak fordultam DuPont Circel - től a Hilton Towers - hez. Kateval azt beszéltük meg ott találkozunk. Azt mondta üzenetet fog hagyni a portán, mikor bejelentkezem kérjem el.
Átadtam az autót a parkolóban és bevittem csomagomat az előcsarnokba. Ahogy bejelentkeztem a portás átadott egy borítékot, melyet egy nappal korábban hagytak ott a részemre. Rögtön felismertem Kate kézírását a borítékon, Kinyitottam a borítékot, benne volt a szoba kártyája, és a hotelfejlécével ellátott lapról a következőket olvastam: - John, nagyon örülünk, hogy itt vagy. Este kilencre gyere a 763 - as szobába. A gátlásaidat, hagy a csomagodban. - Szeretettel Kate.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2014. 04. 23. szerda 07:16
Ez így pocsék.
#8 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:53
Egész jó.
#7 aurora 2002. 05. 6. hétfő 20:04
Minimum ilyesmiről lehet szó. Valamiről, ami szokatlan és mégsem lehetetlen...
#6 Spirit 2002. 04. 30. kedd 18:15
Hát ez rettenet!Nem szoktam ide irogatni soha,de most nem tudom megállni.Mind helyesírásilag,mind nyelvtanilag pocsék,talán külföldi fordította?:)
#5 Dj Ro.ni 2002. 04. 29. hétfő 16:59
Shok a heljesírási hiba!
Shok a heljesírási hiba!Shok a heljesírási hiba!Shok a heljesírási hiba!Shok a heljesírási hiba!Shok a heljesírási hiba!
#4 Levi 2002. 04. 29. hétfő 13:32
Először a helyesírást tanuld meg!! A fordításhoz az is alapkövetelmény.
#3 kokas 2002. 04. 28. vasárnap 14:11
Túl sok helyesírási hiba! Amúgy élvezhető lenne.
#2 lala67 2002. 04. 28. vasárnap 12:16
Gyengécskére sikeredett.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?