A+ A-

Barátnőm apja 2. rész

Fordítás
Eredeti: My Girlfriend’s Dad, Literotica.com
Gil és én csendben hagytuk el a környéket. Ő is sokat ivott, és alig várta, hogy ledőljön, én meg azon rágódtam, ami a nyári lakban történt. Felemás érzéseim voltak, egyrészt szégyent és bűntudatot éreztem, de ott volt valami más is. Megpróbáltam elnyomni magamban, de tudtam: engem is izgatott szexuálisan a dolog. Elég volt csak rágondolnom, hogy Dan mit tett velem, és azonnal izgalomba jöttem.
Azon kezdtem el merengeni: én, aki hónapok óta némiképp titkolt, de kielégítő szexuális kapcsolatot tartok fenn Dan lányával, meleg lennék? Az eseményt követő hónapokban nagyon sokat rágódtam ezen, egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből. Csak annyit tudtam, hogy a farkam mindannyiszor kezdett felállni, amikor eszembe jutott, hogyan vette Dan a szájába.
Csaknem éjjel 3 óra volt, amikor megérkeztünk Gil lakásához. Olyan csendben osontunk be a szobájába, ahogy csak tudtunk. Örültem, hogy Gil anyja egy felfújható matracon vettett ágyat nekem a földön – nem akartam arra gondolni, mi történhetett volna, ha egy ágyba kell feküdnünk mindketten. Ennek ellenére alaposan megbámultam a szemem sarkából, ahogy Gil levetette a boxerjét és meztelenül becsúszott a takaró alá. Rádöbbentem, hogy szomorú vagyok, amiért nem nézhettem őt hosszabban. Pedig korábban láthattam volna eleget, amikor együtt zuhanyoztunk meztelenül az edzőteremben.
- Mi történt most velem? – kérdeztem magamtól.
Én is levettem a boxert és befeküdtem a takaró alá. Egy percen belül már hallottam is Gil horkolását, de én még nem voltam álmos. Túlságosan nem, inkább megfogtam a farkam, mint ahogy azt esténként szoktam tenni. Hamar kőkemény lettem, és a szokásosnál is vakmerőbb módon kitakartam a testem. Pár másodpercet csendben maradtam, hogy megbizonyosodjak, Gil tényleg alszik, majd elkezdtem erőteljesen kényeztetni magam.
Végig arra gondoltam, ahogy Dan megmarkolta a farkamat, majd az én keembe adta az övét. Aztán arra, ahogy szopott, majd amikor együtt kivertük a mosdókagyló előtt. Miután én már kétszer elélveztem, nem vártam nagy lövésre magamtól, de kevesebb, mint hatvan másodperc alatt elélveztem, és fellőttem egészen az államig. Anélkül, hogy végiggondoltam volna, az ujjammal letöröltem a spermát, és az egészet lenyaltam. Nem ezt volt az első alkalom, hogy megkóstoltam a magom, de most először ízlelgettem hosszan a nyelvemen, mielőtt lenyeltem volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2017. 11. 2. csütörtök 14:25
kurva jó lett... folytasd 10p
#5 cscsu50 2017. 10. 6. péntek 06:01
nem nyert meg
#4 veteran 2017. 10. 5. csütörtök 11:32
Nem az én világom,de nem rossz írás.
#3 vakon54 2017. 10. 5. csütörtök 06:52
Nem fognak meg az ijen írások.
#2 A57L 2017. 10. 5. csütörtök 04:27
Csalódtam,mert nem rossz.
#1 Törté-Net 2017. 10. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?