A+ A-

A csontember

A lány a sátor közepén állt. I. szemügyre vette őt. Nem akarta megerőszakolni, de ahogy G. belökte a sátrába, azt kiabálva; „Dugd meg, különben bekattansz”, már nem volt visszaút. Behúzta a sátor ajtaját és leoldotta a fegyvert az övéről. Tisztes távolságra tette tőlük.
- Vetkőzz le - utasította a lányt, mire az szürke szemeit rámeresztette, de néhány pillanaton belül engedelmeskedett. Kioldotta a zsinórt hátul a derekánál, majd szétgombolta a ruha nyakát és egy bizonytalan mozdulattal kibújt belőle. Egy fehér trikót viselt, alatta kis mellei hegyesen meredeztek, s a trikó alja egy világos bugyiban végződött. Ránézett a katonára.
- Mindent - reccsent az rá, s úgy érezte, hogy a farka mindjárt szétrepeszti a nadrágot. Alig várta, hogy kiszabadítsa és végre punciba tehesse. A lány először a trikóból bújt ki, majd lehajolva kilépett a bugyiból is. Nem egyenesedett fel teljesen, görnyedten próbálta némiképp takargatni magát. Kezét összefogta maga előtt, s lábait jó szorosan összezárta. Piszkosszőke haja nem volt olyan hosszú, hogy bármit is elfedhessen belőle.
I. vett egy nagy levegőt és megragadta a lányt. Egy szemvillanás alatt a sátor szélénél álló szék elé kerültek, de nem azért hogy leüljenek. A fiatal testet - mely hófehér volt, leszámítva a két kart és az arcocskát, amit megkapott a nap - megfordította. A lány a szék felé nézett, térdei az ülés széléhez koccantak.
- Fogd meg - mondta a lánynak, mire az kissé meghajolt és megragadta a szék támláját. Görcsösen kapaszkodott az összecsukható fém szerkezetbe, mintha azzal könnyebben elviselhetné a rá váró perceket. Eddig még soha senki nem tett vele ilyet. Találkozott már katonákkal, de mindig megúszta. Mostanáig. A barátjára gondolt, akit annak idején szintén besoroztak. Ő volt az első, aki a magáévá tette… finoman, puhán, ártatlanul. S csak egyetlen egyszer. Aztán közbeszólt a háború, és Anette azóta sem volt férfival.
Érezte, ahogy a katona mögötte áll. Elkezdett remegni, de próbált bátor maradni és nem sírni. Ne lássa, hogy mit okoz neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.71 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 10. 29. vasárnap 07:55
Kevés lett... ezért 6p tudtam csak adni
#6 cscsu50 2017. 09. 18. hétfő 18:13
Már olvastam
#5 Andreas6 2017. 09. 14. csütörtök 11:00
Én is olvastam már. Folytatása is van, gondolom az is jön. Amúgy utálom az erőszakot.
#4 veteran 2017. 09. 14. csütörtök 05:26
Ne durvuljunk?
#3 Phoebe 2017. 09. 14. csütörtök 00:34
Nahát, micsoda moderálás van itt! Akkor is ez az egyik kedvencem egy másik oldalon, és itt is felpontoztam.
(Az egyéb megjegyzésem meg csak itt volt majd fél napon át. Van értelme ennyi idő után kimoderálni? Még csak nem is volt semmi extra.)
#2 A57L 2017. 09. 13. szerda 04:51
Kicsit kemény,de jó lett.
#1 Törté-Net 2017. 09. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?