A+ A-

A móló titka

Végre itt a nyár, madárcsicsergést hallok bár merre járok, a napfény éltető hatását pedig egyenesen a zsigereimben érzem! Ilyenkor beindul az élet, nagyobb kedvel ugrunk neki a hétköznapi feladatoknak vagy akár egy hétvégi összeruccanás megszervezésének. A baráti társaságunkkal mi is elkezdtünk szervezkedni, hogy itt lenne az ideje legalább két napra meglátogatni a közeli tavat és feltöltődni energiával. Hamar megszerveztük az összejövetelt, egy - két telefon és már le is fixáltuk, hogy a hétvégén elutazunk. Alig vártam, hogy leteljen a pénteki munkaidő és elkezdhessek csomagolni!
Szombaton kora reggel elindult a csipet - csapat, sátorral, étellel, itallal és minden olyan dologgal felszerelve, ami egy ilyen hétvégéhez elengedhetetlen. Nem olyan nagy társasággal mentünk, egy 10 fős bandával indultunk útnak. Voltak köztük párok és szingli szabadúszók! Én a szingli részhez tartoztam, nem szeretem a kötöttségeket, így többnyire csak rövidebb kapcsolatokat tudok felmutatni. Én így érzem jól magam!
Délelőtt 10 körül megérkeztünk a kempingbe, felállítottuk a sátrainkat, berendezkedtünk és belevetettük magunkat az igazi életbe, ami most a lazításról, jó kedvről és szórakozásról szólt.
Két napra mentünk, így egy éjszakánk volt, amit eltölthettünk ott, ezt ki is használtuk, este tüzet raktunk körbe ültük, beszélgettünk, főztünk, ettünk - ittunk egyszóval jól éreztünk magunkat.
Késő este, éjfél után szóltam a többieknek, hogy sétálok egyet, szeretek elvonulni néha és egy kicsit elmélázni a dolgokon. Nem akartam nagyon elkerülni a társaságtól, úgyhogy egy 5 percnyi sétára lévő kis mólóra mentem. Leültem a szélére és csak gyönyörködtem az éjszakai látványban, amit a part, a víz, a csillagok és a holdfény nyújtott Nekem.
Tíz perc merengés után zörejt hallottam a hátam mögül, majd egy vékony sötét alakot vettem észre amint közelít felém.
- Nyugi Nóri, én vagyok az Petra – szólt egy kedves hang.
- Ohh – lélegeztem fel! Már azon gondolkodtam milyen eszközt kapjak a kezembe, ha egy „váratlan” személy lett volna. De megnyugodtam, hogy csak Petra jött társulni a gyönyörködésbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 11. 6. hétfő 08:09
Szeretem két nő szenvedélyes szexét egymással 10p
#6 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 01:08
Kellemes kéjes....
#5 sunyilo 2017. 08. 31. csütörtök 21:55
Nem egy sikeres darab. Vakonnak mondj nemet...
#4 Andreas6 2017. 08. 30. szerda 05:55
Nem kötött le, kb. a felénél abbahagytam az olvasást.
#3 A57L 2017. 08. 30. szerda 03:50
Ez nem lett nagy szám.
#2 vakon54 2017. 08. 30. szerda 00:20
london05 lessz-e írásodnak folytatása?
#1 Törté-Net 2017. 08. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?