A+ A-

Szabadban

Nóri és Jácint találkozásaik során törekedtek a változatosságra, és a lehetőségeikhez képest ezt a helyszínekben is igyekeztek megvalósítani. Már kipróbálták, milyen a szabad ég alatt szeretkezni, és mindkettejüknek nagy élményt jelentett. Nyilván plusz izgalommal is szolgált, bár a kényelem (rendes ágy, fürdőszoba) azért hiányzott. De azért többször is szóba került, milyen jó volt, és Jácint motoros kirándulásai során kereste is azokat a helyeket, ahol esetleg el lehet bújni. Egy újabb találkájukra készülve Jácint nem is próbált a szokásos panzióban szobát foglalni, határozottan szabadtéri szexre készült. Nóri legnagyobb csodálkozására ehhez még akkor is ragaszkodott, amikor az időjárás-jelentés szerint akár vihar is előfordulhat. Sőt, annyira készült rá, hogy a takarót már napokkal a randi előtt becsempészte a kocsiba.
Eljött az ő napjuk, Jácint felvette Nórit, és elindultak a kinézett helyszín felé. Útközben a nő utalt arra, hogy neki vannak fenntartásai a viharon kívül is: mi történik, ha rajtakapják őket; de maximálisan bízott a férfiban, és persze ő is izgalommal várta, hogy Jácint ujjai mellett a szél is simogassa a testét.
A helyszínnek megfelelő előkészületek (fű letaposása, takaró leterítése) után a szinte már szokásossá vált menetrend következett, ölelgetés, csókolózás, simogatás közben megszabadították egymást a ruháktól, és hamarosan már meztelenül feküdtek egymás mellett. Jácint Nóri melleit vette kézbe, ujjaival morzsolgatta a keményedő bimbókat, majd felváltva vette a szájába, nyalogatta, szívta, harapdálta. A nő pedig kéjesen nyögdécselt, igyekezett megemelni a mellkasát, hogy minél közelebb kerüljön a férfihoz. Ez az édes kényeztetés hamarosan máshol folytatódott. Jácint egyre lejjebb ereszkedett, és a puncit vette birtokba. Körbenyalta a szeméremdombot, majd a csiklóját kezdte izgatni.
Közben egyik kezével továbbra is a melleinél kalandozott, a másikkal pedig a nyelvi játékot egészítette ki. Először csak simogatott, majd az egyre jobban nedvesedő hüvelybe csúsztatta ujjait. Nóri egyre hangosabbá vált, a féri érezte is, ahogy remegni kezd a teste, a hüvelye szinte ráfeszül az ujjaira, majd hangos sikítással teljesen átadta magát az orgazmusnak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.84 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 22:42
A kiindulás jó volt, izgató az alapsztori. Csak a vége nem volt kidolgozva úgy igazán.

Szívesen írnék veled egy történetet. Ha érdekel, írj egy emailt! pavlov.urasag@gmail.com
#5 cscsu50 2017. 08. 26. szombat 04:26
egyet értek veteránnal
#4 A57L 2017. 08. 25. péntek 04:28
Nem nyerte el a tetszésemet.
#3 veteran 2017. 08. 24. csütörtök 16:52
Nehéz elképzelni, hogy egy hölgy barátja mellett egyből elfogad egy soha sem látott embert.
#2 Andreas6 2017. 08. 24. csütörtök 13:24
Nekem hiányzik egy normális kerettörténet. Kicsit untam.
#1 Törté-Net 2017. 08. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?