A+ A-

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 13. rész

Lorena a kemény szexnek és az orgazmusoknak köszönhetően feldobottnak, illetve merészebbnek érezte magát, ezért csörgette meg olyan lazán a srácot. Mikor Csaba felvette a telefont, akkor a lány egyik lábát felhúzva, a másikat kinyújtva feküdt az hátán. Kielégülten, búgó hangon beszélgetett, és sokat nevetve viccelődött a fiúval. A mellette fekvő és cigiző Szabi hamar rájött, hogy az ágyában lévő meztelen, szétdugott nő, egy másik pasival tervezgeti a randiját. A srác benyálazta ujjait, majd Lorena lábai közé nyúlt velük. A lány összezárta a combjait, de elkésett, mert a fiú könnyedén tudta izgatni a szeméremajkakat meg a csiklót. Lorena bármennyire koncentrált, nem bírta sóhajtozás nélkül hallgatni Csaba mondandóját. Szabi ujjai kellően erősen, és gyorsan dörzsölték a csiklóját, így újra közel került a csúcshoz. A vonal túlsó végén lévő srácnak gyanúsak lettek a hangok, ezért megkérdezte a lánytól, hogy mit csinál. Lorena érezte, hogy testében megindulnak a kéjhullámok, nem sokkal később pedig teljesen elöntötte az orgazmus: remegni kezdett, válasz helyett szájára téve a kezét, elfojtottan, hosszan belenyögött a telefonba.
– Mi folyik ott? – kérdezte nevetve Csaba.
– Bocs... – mondta lihegve Lorena.
– Mit csinálsz? Úgy hangzik, mintha...
– Igen. Masztiztam – vágta rá hirtelen a lány. Ittasan, beindulva és kielégülten szókimondóbb mint máskor, de annyi lélekjelenléte azért volt, hogy ne árulja el a teljes igazságot, vagyis hogy egy másik pasi juttatta a csúcsra az ujjaival, akinek épp meztelenül fekszik az ágyában.
Csaba a nő szavaitól először meglepődött, de aztán még többet nevetve folytatták tovább a párbeszédet. Végül abban állapodtak meg, hogy szombat este olyan helyen találkoznak, ami mindkettejüknek hazai terep, azaz szórakozóhelyen.
– Csak nem az egyik pasid volt az? – kérdezte Szabi, miután Lorena lerakta a telefont.
– Nem. Csak bejön. De mi van akkor ha vele is kavarok? Ennyire fáj?
– Nyugi! Tudod, hogy felőlem azzal jössz össze akivel akarsz, de ha az ágyamban szervezed le a randijaidat, akkor ne csodálkozz, ha a lábad közé nyúlok – mondta ismét a lány combjai közé nyúlva a srác. Lorena újra összezárta a lábait, és mindketten elnevették magukat – De akkor kefélsz vele szombaton, nem? – kérdezte Szabi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 10. 27. péntek 07:59
elmegy és jöhet a folytatás... 8p
#6 A57L 2017. 08. 28. hétfő 04:41
Jó a folytatás is.
#5 cscsu50 2017. 08. 26. szombat 06:49
elmegy
#4 JakeAmazing 2017. 08. 23. szerda 11:22
Andreas!

A sràc azt akarta elõször. Amúgy a látvànyt élvezik sokan benne.
#3 vakon54 2017. 08. 23. szerda 10:38
Netörődjél senkivel folytazsdtovább!
#2 Andreas6 2017. 08. 23. szerda 10:15
Nem tudom, mit élveznek sokan azon, hogy összeélvezik a partnerük arcát. Szerintem sokkal jobb érzés, ha a szájukba engednek, és lenyelik. Mindegy, nem vagyunk egyformák.
#1 Törté-Net 2017. 08. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?