Egy újabb élmény a zuhany alatt

Szavazás átlaga: 6.5 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2017. augusztus 23.
Hossz: 9 911 karakter
Elolvasva: 505 alkalommal
A zuhanyrózsából érkező víz hangosan csobogott le a fülke aljára. Lehunyt szemekkel néztem a vízpermet felé, hosszú barna hajam a hátamhoz simult. Nagy méretű kerek melleimet simogatni kezdtem, és nekidőltem a falnak. Jobb kezemet lassan csúsztattam le a hasamon, majd elértem csupasz szeméremdombomat. Miközben simogattam azt, arra gondoltam, gondosan borotválom a férjem kedvéért, ő mégsem lehet itt velem ma este. Miközben a bal kezem két ujjával a jobb mellem bimbóját kezdtem morzsolgatni, jobb kezem tovább haladt lefele vezető útján, és hozzáért a csiklómhoz. Elrántottam a kezemet, és levertem egy flakont. Ez kicsit kizökkentett a kezdeti , és arra gondoltam, hogy most nincs időm erre. Gyorsan lezuhanyzok, és már itt sem vagyok. Azonban visszagondolva beleborzogntam a pár másodpere tapasztalt pillanatyni érzésbe. Nem bírtam magammal. Ismét hozzáértem a csiklómhoz. Beleremegtem. Akarom.

Jobb kezemet még lejjebb vittem. Középső ujjam utolsó két ujjpercét újra és újra behajlítva és kinyújtva kezdtem el formás nagyajkaim közé egy kis völgyet varázsolni. Hátammal a falat nyomva lassan elkezdtem lecsúszni a zuhanyzó aljára. Miután leérkeztem, kis terpeszben, felhúzott, behajlított lábakkal kezdtem el tüzetesebben élvezni testem gyönyöreit. Bal kezemmel továbbra is a jobb mellemmel játszadoztam, simogatva, masszírozva azt. Eközben a jobb középső ujjammal tovább mentem, és pár centiméterre behatoltam a hüvelyembe. Innentől már magamban mozgattam az ujjam végét, lassan masszírozva bejáratom falát belülről.

Elidőztem ezzel percekig, majd mutató ujjammal is behatoltam a kelyhembe. Immáron két ujjamat mozgattam magamban, bal kezemmel pedig áttértem a bal mellem és mellbimbóm kényeztetésére. Ily pózban is hosszasan lazítottam a fülke alján pihenve, kiélvezve az egyedüllét örömét. Jobb kezem hüvelykujját ráhelyeztem érzékeny csiklómra, miniatűr párnaként használva azt. Élveztem, ahogyan a víz a fejemre és az arcomra érkezik, majd a melleim között elhaladva, a puncimat elérve folyik le a testemen. Elképzeltem magamat kívülről, ahogyan ott ülök csukott szemmel, és a víz a fizikát meghazudtoló módon pontosan a melleim között folyik el, hogy a köldökömön áthaladva két oldalról erősen súrolhassa a csiklómat. Milyen szép is lenne, ha az élet egyik legfontosabb alkotóeleme ilyen dolgokra lenne képes, és a csiklómat dörzsölve azt akarná, hogy önkívületi állapotban élvezzek el.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.5 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
zsuzsika
2018. március 7. 14:38
#5
Bele kezdtem és a felénél abba hagytam.
1
a
A57L
2017. augusztus 28. 04:42
#4
Jól elélvezett.
1
Andreas6
2017. augusztus 23. 10:03
#2
Biztosan jól megírtad, ennek ellenére nem tudtam elolvasni. Engem untat a maszti - legalábbis leírva. Filmen megnéztelek volna...
1
T
Törté-Net
2017. augusztus 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1