A+ A-

Egy újabb élmény a zuhany alatt

A zuhanyrózsából érkező víz hangosan csobogott le a fülke aljára. Lehunyt szemekkel néztem a vízpermet felé, hosszú barna hajam a hátamhoz simult. Nagy méretű kerek melleimet simogatni kezdtem, és nekidőltem a falnak. Jobb kezemet lassan csúsztattam le a hasamon, majd elértem csupasz szeméremdombomat. Miközben simogattam azt, arra gondoltam, gondosan borotválom a férjem kedvéért, ő mégsem lehet itt velem ma este. Miközben a bal kezem két ujjával a jobb mellem bimbóját kezdtem morzsolgatni, jobb kezem tovább haladt lefele vezető útján, és hozzáért a csiklómhoz. Elrántottam a kezemet, és levertem egy flakont. Ez kicsit kizökkentett a kezdeti mámorból, és arra gondoltam, hogy most nincs időm erre. Gyorsan lezuhanyzok, és már itt sem vagyok. Azonban visszagondolva beleborzogntam a pár másodpere tapasztalt pillanatyni érzésbe. Nem bírtam magammal. Ismét hozzáértem a csiklómhoz. Beleremegtem. Akarom.
Jobb kezemet még lejjebb vittem. Középső ujjam utolsó két ujjpercét újra és újra behajlítva és kinyújtva kezdtem el formás nagyajkaim közé egy kis völgyet varázsolni. Hátammal a falat nyomva lassan elkezdtem lecsúszni a zuhanyzó aljára. Miután leérkeztem, kis terpeszben, felhúzott, behajlított lábakkal kezdtem el tüzetesebben élvezni testem gyönyöreit. Bal kezemmel továbbra is a jobb mellemmel játszadoztam, simogatva, masszírozva azt. Eközben a jobb középső ujjammal tovább mentem, és pár centiméterre behatoltam a hüvelyembe. Innentől már magamban mozgattam az ujjam végét, lassan masszírozva bejáratom falát belülről.
Elidőztem ezzel percekig, majd mutató ujjammal is behatoltam a kelyhembe. Immáron két ujjamat mozgattam magamban, bal kezemmel pedig áttértem a bal mellem és mellbimbóm kényeztetésére. Ily pózban is hosszasan lazítottam a fülke alján pihenve, kiélvezve az egyedüllét örömét. Jobb kezem hüvelykujját ráhelyeztem érzékeny csiklómra, miniatűr párnaként használva azt. Élveztem, ahogyan a víz a fejemre és az arcomra érkezik, majd a melleim között elhaladva, a puncimat elérve folyik le a testemen. Elképzeltem magamat kívülről, ahogyan ott ülök csukott szemmel, és a víz a fizikát meghazudtoló módon pontosan a melleim között folyik el, hogy a köldökömön áthaladva két oldalról erősen súrolhassa a csiklómat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2017. 08. 28. hétfő 04:42
Jól elélvezett.
#3 cscsu50 2017. 08. 26. szombat 06:46
untató
#2 Andreas6 2017. 08. 23. szerda 10:03
Biztosan jól megírtad, ennek ellenére nem tudtam elolvasni. Engem untat a maszti - legalábbis leírva. Filmen megnéztelek volna...
#1 Törté-Net 2017. 08. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?