A+ A-

Tőlem - Neked 1. rész

Éreztem, a „tigris prédára vadászik – ugrás előtti pillanatának megfeszített csendjét”. Kívántál. Engem. A lényem egészét. Kezdett sötétedni körülöttem minden. Szédülök? Azután már csak a szemed volt előttem. Tényleg megszűnt a külvilág. Küzdöttem, hogy ne aléljak el. Mozdultál. Elléptél az ablaktól, ahova az imént „menekültél” hogy távolabb kerülj tőlem, mert a beszélgetésünk közben már én is éreztem, immáron sokadszor, mekkora önuralomra van szükséged, hogy ellenállj a vonzásnak. Muszáj volt még néhány mondatot váltanunk. Már ez sincs. A nagymacskák puha léptével elléptél az ablaktól. Megtört a varázs - abban a pillanatban ezt hittem, és a földre tévedt a tekintetem, ahogy igyekeztem fókuszálni a padlóra, és összeszedni magam, hogy fel tudjak állni a székről. Sikerült, hurrá! Már nem remegett a lábam. Elmosolyodtam, és ezzel a frissen nyert békével emeltem föl a fejem, de ekkor már előttem álltál. Te jó ég, hogy is kerültél ide? Az előbb még olyan messze voltál… Néztem az arcod, láttam, ahogy megfeszül az állkapcsod, a szemedben az a vágy égett, amit az ember akkor érez, amikor a másikat testestől-lelkestől kívánja, amikor fontosabb az érzelem, a felismerés, hogy már nagyon régóta járjuk együtt az élet körforgását, újra és újra mindig más testben ismerve fel összetartozásunkat.
Mindez idáig még hozzám sem értél, ám most, ebben a révületben a tenyeredet a hátamhoz simítottad. Pár másodperc… azután finoman, de mégis határozottan húztál magadhoz. Az arcod közelített az enyémhez, az orrunk összeért, nyílt a szám, bódult voltam a közelségedtől, és elfelejtettem levegőt venni. Mielőtt ajkad megtalálta volna az enyémet megállítottad a mozdulatot. Lehunytam a szemem, és pihegtem. Nem értettem, mi ez? A tenyereddel tartottál, a hátamat érintetted, ahogy az előbb is, nem engedtél eltávolodni, de közelebb sem. Jól van, jól, megadom magam. Igen! Bele akarok omlani a karodba! El akarom veszíteni a fejem, zabolátlan akarok lenni, hogy azután visszacsendesüljek a mellkasodra omolva, és hallgassam a szíved értem-dobbanását!
Lassan mégis erőteljesebb lett a kezed felőli nyomás. Kedves, vággyal telt bátorítás, mire kinyitottam a szemem. Azután már csak azt láttam, hogy újra az ajkaimhoz közeledik a szád. Finom érintésed első kutakodása. Azt hittem puha lesz a csókod, de nem. Feszült volt, az ajkad kemény, és ahogy egyre jobban magadhoz húztál éreztem a keménységed is, ott lent. Akartál engem! Ettől felolvadtam, és puhán viszonoztam a csókot. Nyílt a szád, és nyelvem megcirógatta a tiédet. Birtokba akartál venni. Hevesen nyomultál a számba, de én visszahúzódtam, és rögtön reagáltál rá, ösztönösen tudva, hogy velem finoman, lágyan kell bánnod. Tenyered hátamról a tarkómra vándorolt, én két kezemmel átöleltem a nyakadat. Ahogy egymás szemébe néztünk, láttam a tüzes vágyat a tekintetedben, tudtam innen már nincs visszaút! Utat engedtem Neked, hagytam, hogy innentől Te irányíts. Birtokba vetted a számat, oly hevesen csókolóztunk, aztán tigrisből kiscicává szelídültél. Én vettem át a kezdeményezést, nyitott ajkammal cirógattam végig a szádat, arcodat. Hihetetlenül felkorbácsoltam a vágyadat, ahogy mindeközben a fenekedbe markoltam, és a bal lábamat a feneked alá fontam. Egyik kezed önkéntelenül a hátamról a combomra simult, alulról támasztottad meg, míg a másik kezeddel a fejemet húztad újra a tiedhez, hogy egészen közel legyek ismét, mert szomjaztál a csókomra, és ismét birtokba vetted a számat. Egyre vadabbul csókoltál, de aztán már nem bírtad tovább, és mindkét kezeddel a fenekem alá nyúlva felkaptál, mint egy tollpihét, oly könnyedén tartottál meg, hogy súlytalannak éreztem magam. Így vittél be a szobába, és ott óvatosan az ágyra fektettél. A hevességtől kipirosodott ajkaim némi nyugalomra leltek, mert miközben kezeddel a karjaimat tartottad a fejem fölé, fogaddal a pulóverem alját húztad fel a bordámig. Finom szaftos puszikat adtál a hasamra, a köldökömet a nyelveddel érintetted. Elengedted a kezem, és a lábaim közé feküdtél, így én a fejedre simítottam a tenyereimet és irányítottam a csókok záporát mind följebb húzva kényeztető ajkaidat. A pulcsin keresztül találtál rá a bimbómra finoman ráharaptál és a ruhák anyagán keresztül is éreztem forró leheletedet. Halkan felnyögtem. Immáron többet akartam, még többet.
Felemelted a fejed és mélyen a szemembe néztél, és már húztad is le a puha anyagot. Közben feltérdeltél, és engem is felültettél, így az én kezem is szabaddá vált, rajtam volt a sor, hogy én hámozzalak ki a pólódból. Az én melltartóm következett, amit egy csók kíséretében oly ügyesen hámoztál le rólam, hogy észre sem vettem. Mikor tenyered keblemre borult, fejem hátravetve sóhajtottam. A szemed csillogott, és én megérintettem feszülő nadrágodat, érezvén mennyire szűk már Neked, hát gyorsan kicsatoltam az övedet és mohón, gyorsabban akartam végre (!) a kezemben érezni lüktető férfiasságodat. Megkaptam. Elámultam, mennyire hatalmas és forró és már ízlelni akartalak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.93 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 03. 7. szerda 14:35
Érdekes.
#9 deajk2008 2017. 10. 27. péntek 07:58
sajnos csak közepes lett, mert még a hossza is kevés lett 6p...
#8 A57L 2017. 08. 29. kedd 02:00
Sajnos nem jó.
#7 cscsu50 2017. 08. 23. szerda 09:25
jó közepes
#6 sunyilo 2017. 08. 22. kedd 21:40
Gyuri, kár, hogy nem érted, a szex történet az 50% történet és 50% szex. Amiről te beszélsz, az a pornó.
#5 veteran 2017. 08. 22. kedd 15:17
Szokatlan stílus,de jó.
#4 Andreas6 2017. 08. 22. kedd 12:30
Gyuri! Miért baj, ha élvezetes stílussal kapcsolják össze a szexet? Nem mindenki olyan igénytelen, mint te! Nekem tetszett.
#3 vakon54 2017. 08. 22. kedd 12:23
fionababa nagyon jó szép írás. Írjál még több ijet csak nyugottan.
#2 gyuri0926 2017. 08. 22. kedd 07:33
Ez a stílus nem jó semmire , ez egy szex történet oldal , tudtad ?
#1 Törté-Net 2017. 08. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?