A+ A-

A vágy tükre

A múlt éjjel nagyon fura álmom volt. Nő vagyok, fél évtizede élek stabil és boldog párkapcsolatban egy férfival. Úgy szeretjük egymást, akár a friss szerelmesek, viszont a ködön is megtanultunk ez idő alatt átlátni. Kapcsolatunk őszinte, a bizalom kölcsönös közöttünk. Mindketten színtisztán heteroszexuális beállítottságúak vagyunk. Soha nem szeretkeztünk hármasban, a dolog még csak említés szintjén sem merült fel… egészen tegnap éjszakáig.
Gáborom bevallotta nekem, hogy párszor eljátszott már a gondolattal, hogy mennyire izgató lenne a látvány, ha a szeme láttára kényeztetnék egy nőt. Elbeszélgettünk a dologról, de nem tudtam, hogy aggasszon-e, vagy inkább a nagy lehetőséget lássam. Nekem is megmozgatta a fantáziám, de úgy döntöttem, hogy nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki. Gábor teljesen megnyílt, elárulta, hogy benne is vegyes érzések kavarognak. Kételyei támadtak, ahogy nekem is. Éreznék vajon bűntudatot utána? Egy nővel szeretkeznék… Megbántanám vele a kedvesem? Fájna neki, ha látná, ahogy fellobban a szenvedélyünk egymás iránt? Elvégre ez a vágya. És én azért élek, ahogy azt kielégítsem… persze bizonyos határokon belül.
Végül úgy aludtunk el, hogy az ötletet elvetettük. Nem kell a bonyodalom, a kapcsolatunk nem szorul frissítésre.
Ám aznap éjjel álmomban sem hagyott nyugodni a téma. Hirtelenül tört rám, és mintha órákig tartott volna… Egy gyönyörű női lábfejet tartottam a kezemben. A fiatal nő meztelen volt, ahogyan én is. Hófehér bőre selymes tapintású, illatos. Éreztem, ahogy a kezem feljebb siklott kecses vádlijára. Talpa az arcom elé került, így jobban szemügyre tudtam venni a finom kis lábujjait, szép körmeit, a bokája ívét. Az izgalmi állapotom hihetetlenül magas volt, pedig az álom alapján egy masszőr lehettem. De miért voltunk meztelenek? Erre sajnos nem emlékszem tisztán.
Az olaj meleg volt, a bőreink között már-már forrónak éreztem. Óvatosan masszíroztam a lány vádliját, ahogy feljebb értem, talpa a melleimnek nyomódott. Jól esett az érzés, beleborzongtam. Lábujjaival érezhette a keményedő bimbóimat, ugyanis egy apró mosoly véltem felfedezni az arcán. Szemei csukva voltak, nem nézett rám. Selymes bőre beszívhatta az olajat, mert meglepődve tapasztaltam, hogy a térdhajlata száraz. Továbbá azt is, hogy már nem masszírozom. Az egyik lábát enyhén behajlítva tartottam, hogy hozzáférjek a hajlat puha bőréhez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2017. 11. 3. péntek 08:02
Izgatóra sikeredett... 10p
#3 A57L 2017. 09. 6. szerda 03:54
Ez nem sikerült.
#2 sunyilo 2017. 08. 9. szerda 10:17
El lehetett olvasni...
#1 Törté-Net 2017. 08. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?