A vágy tükre

Szavazás átlaga: 7.18 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2017. augusztus 9.
Hossz: 8 962 karakter
Elolvasva: 367 alkalommal
A múlt éjjel nagyon fura álmom volt. Nő vagyok, fél évtizede élek stabil és boldog párkapcsolatban egy férfival. Úgy szeretjük egymást, akár a friss szerelmesek, viszont a ködön is megtanultunk ez idő alatt átlátni. Kapcsolatunk őszinte, a bizalom kölcsönös közöttünk. Mindketten színtisztán heteroszexuális beállítottságúak vagyunk. Soha nem szeretkeztünk hármasban, a dolog még csak említés szintjén sem merült fel... egészen tegnap éjszakáig.

Gáborom bevallotta nekem, hogy párszor eljátszott már a gondolattal, hogy mennyire izgató lenne a látvány, ha a szeme láttára kényeztetnék egy nőt. Elbeszélgettünk a dologról, de nem tudtam, hogy aggasszon-e, vagy inkább a nagy lehetőséget lássam. Nekem is megmozgatta a fantáziám, de úgy döntöttem, hogy nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget neki. Gábor teljesen megnyílt, elárulta, hogy benne is vegyes érzések kavarognak. Kételyei támadtak, ahogy nekem is. Éreznék vajon bűntudatot utána? Egy nővel szeretkeznék... Megbántanám vele a kedvesem? Fájna neki, ha látná, ahogy fellobban a szenvedélyünk egymás iránt? Elvégre ez a vágya. És én azért élek, ahogy azt kielégítsem... persze bizonyos határokon belül.
Végül úgy aludtunk el, hogy az ötletet elvetettük. Nem kell a bonyodalom, a kapcsolatunk nem szorul frissítésre.

Ám aznap éjjel álmomban sem hagyott nyugodni a téma. Hirtelenül tört rám, és mintha órákig tartott volna... Egy gyönyörű női lábfejet tartottam a kezemben. A fiatal nő meztelen volt, ahogyan én is. Hófehér bőre selymes tapintású, illatos. Éreztem, ahogy a kezem feljebb siklott kecses vádlijára. Talpa az arcom elé került, így jobban szemügyre tudtam venni a finom kis lábujjait, szép körmeit, a bokája ívét. Az izgalmi állapotom hihetetlenül magas volt, pedig az álom alapján egy masszőr lehettem. De miért voltunk meztelenek? Erre sajnos nem emlékszem tisztán.

Az olaj meleg volt, a bőreink között már-már forrónak éreztem. Óvatosan masszíroztam a lány vádliját, ahogy feljebb értem, talpa a melleimnek nyomódott. Jól esett az érzés, beleborzongtam. Lábujjaival érezhette a keményedő bimbóimat, ugyanis egy apró mosoly véltem felfedezni az arcán. Szemei csukva voltak, nem nézett rám. Selymes bőre beszívhatta az olajat, mert meglepődve tapasztaltam, hogy a térdhajlata száraz.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.18 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
deajk2008
2017. november 3. 08:02
#4
Izgatóra sikeredett... 10p
1
a
A57L
2017. szeptember 6. 03:54
#3
Ez nem sikerült.
1
sunyilo
2017. augusztus 9. 10:17
#2
El lehetett olvasni...
1
T
Törté-Net
2017. augusztus 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1