Tanulólecke 1. rész

Szavazás átlaga: 7.5 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2017. augusztus 9.
Hossz: 11 545 karakter
Elolvasva: 943 alkalommal
Talán mindenki életében eljön az a pillanat, mikor kicsit megunja az akkori partnerével a szexuális életet. Kicsit egymásra unnak, ismerik a másik rezdüléseit, nem tudnak már újat mutatni. Mondhatni, muszájból 10 perc alatt lezavarják, de nincs új élmény, nincs nagy élvezet és gyönyör. De a szerelem megvan, elhagyni nem akarjuk, de érezzük, valamit javítani kell. Mivel én sem vagyok egy nagy Casanova, nekem is lenne mit tanulni, lehet én sem tudok olyat nyújtani, ezért úgy gondoltam, hogy kicsit felfejlesztem magam. Ha többet tudnék tenni az ágyban, ismernék praktikákat, új dolgokat, lehet előremozdulnék a párommal.
Így felkerestem egy profi házalós lányt az egyik ilyen oldalon. Tanuljunk egy kicsit tőle, gondoltam. Tamarának hívták, telefonban egyeztettünk, nagyon kedves hangja volt. Leegyeztettük az időpontot, elmondtam, mire is lenne szükségem. Aznap már fogadott is. Felcsengettem a lakásába.
– Szia, Tom vagyok, megérkeztem. – mondtam neki a telefonban, mire ő csak egy „szia, rendben, engedlek” rövíd monológgal fel is engedett. Az ajtó előtt kopogtam, ajtót nyitott, majd bentebb tessékelt.
– Gyere csak be, balra a nappali, fáradj oda, kérlek. Én pedig szófogadóan követtem szavait.
Leültem egy kanapéra, ő pedig leült mellém. Nagyon jól nézett ki, 170 cm körüli, normál testalkatú lány. Csak egy lenge ruha volt rajta, ami a térdéig ért. Átláttam rajta, megláttam, amit meg kellett. Mellei kitartották felül a ruhát, nem kellett nagyon figyelni, hogy ne vegyem észre gyönyörű cicijét. És akkor rákérdezett, pontosan mit is szeretnék tőle.
– Új praktikákat szeretnék kipróbálni, nagyon megromlott a szexuális életem a feleségemmel, így próbálnék ezen változtatni. Te sok partnerrel megfordulsz, biztos szélesebb repertoárral bírsz, mint én – válaszolva a kérdésére, mire ő:
– Ez így van. Na, de lássuk, mennyire vagy te szegény ebben. Nem is biztos, hogy veled van a baj, majd mindjárt meglátjuk, csak várj egy percet.
Elment, tényleg csak egy percre, majd csak annyit hallottam, hogy „ – Gyere a hang után”. Biztos voltam benne, hogy már valamilyen akcióval vár és így is volt. A fürdőkádban, megengedett vízben feküdt, meztelen teste még kiemelkedett a vízből és tökéletesnek tűnő alakja egyből vért pumpált egyre meredtebb farkamba.
– Vetkőzz le – parancsolt rám.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.5 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2018. május 16. 06:57
#7
A Tamarafélék biztosan, ezért nem őket kell látogatni. Ismerek olyan lányt, aki nem ilyen.
1
gustavson44
2017. augusztus 10. 04:06
#6
A Tamara félék előbb huák rá a gumit, mielőtt a szájukba vennék!
1
Andreas6
2017. augusztus 9. 14:19
#5
Azért nem mindenki...
1
sunyilo
2017. augusztus 9. 10:27
#4
Úgy látszik, itt mindenki azt hiszi magáról, mindent tud. Forduljatok szexuálpszichológusról, kideríti, hogy nagyon keveset tudtok, azt is rosszul, aztán (jó esetben) megtanítja jól...
1
l
listike
2017. augusztus 9. 07:02
#2
Se füle, se farka.
1
T
Törté-Net
2017. augusztus 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1