A+ A-

Idegesítő pasas

Utálom őt. Gyűlölöm, de tényleg. Amióta csak megláttam. Valami egyáltalán nem stimmelt vele. Olyan, olyan.. irritáló!
Bár anyut sem értem. Hisz ő azt mondta, hogy apu halála után, ő özvegyként szeretne meghalni. Erre? Hát persze, hogy egy nála 6 évvel fiatalabb(!) fickó elcsavarja a fejét. Úgy sem gondolja komolyan! Az a pasi annyira ellenszenves! Mindig kihasználja a természet adta adottságait a nők terén.. Minden ujján lehet nő, fogadok még a lábán is! Argh! Hihetetlen..
Az még hagyján, hogy itt van velünk, de ő az a "nagy ember" típus, aki otthonról dolgozik. Amikor pedig anya dolgozni megy, ő pedig estig teszi, akkor én maradok itthon ezzel a szarházival. Ezzel kell elszúrni a nyaramat?! Nemár!
Persze ha panaszt teszek anyunál, akkor jön a szöveg "20 éves vagy, nyár van. Menj, bulizz a barátaiddal vagy akármi. Nem kell mindig itthon lenni." Csak ő elfelejti, hogy a belvárostól (ahol ugye a barátaim vannak) kicsit távol költöztünk, mikor anya és Mr. Seggfej együtt vettek házat. Ezt a rohadékot egyébiránt Chrisnek hívják, és egyfolytában olyan f*szságokkal nyaggat, mint *csak hívj apunak*. Apunak? Téged? Azzal az undorító ravasz vigyorral az arcodon..
Egy nap pedig eljött az amit vártam. Legalább is azt hittem, hogy jobb lesz..
Kora este volt, öltözködtem, bambultam a tükörbe. A nap miatt kijöttek rajtam napközben a szeplők, de csak egy kicsit. A hajamat fésülgettem, hullámos, szőkésvörös.
Épp végeztem a csinosítgatással, vágtattam le a nappaliba. Az utolsó lépcsőfokon a telefonomból felszólalt a Rockabye, már tudtam, hogy anya hív.
- Halló? - szóltam bele vidáman, kicsit még álmoskásan.
- Kicsim, szia - válaszolt szipogva, remegő hanggal. - Figyelj, anyu most elmegy pár napra a nagyihoz, rendben? Ne aggódj értem.
És kinyomta. Már előre tudtam. Berontottam a hálószobába, lehúztam róla a takarót.
- Tudom, hogy ébren vagy, te... Mit műveltél?! - ordítottam rá.
- Ez az élet rendje - válaszolt ásítva.
- Kelj fel! Tudtam, hogy te nem vagy százas! Annyira tudtam! Miért tetted?! Nagyon szeret téged! Ennyire hülye vagy?! Chris felkelt az ágyról, teljesen fölém magasodott, de nem riadtam vissza.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2017. 08. 6. vasárnap 17:14
megér egy folytatást
#7 sunyilo 2017. 08. 3. csütörtök 11:09
Nem rossz, sőt, folytatható, mert sok minden nyitott maradt...
#6 vakon54 2017. 08. 3. csütörtök 11:01
Igazavan ciragmának teljesmértékben erről az írásról.
#5 gyuri0926 2017. 08. 3. csütörtök 10:28
SAjnálom nekem nem jött be
#4 cvirag 2017. 08. 3. csütörtök 09:59
Jó, de maradtak szálak, amik az egység rovására mennek. Mi lesz anyukával? Hogy dolgozza fel a lány a cserét? Oké, hogy megbeszélhették, hogy a pasinak voltaképpen a kislány kell, de ez nincs jelezve, csak a mi képzeletünkre van bízva. Emiatt sem érzem teljesnek az írást. Legközelebb a kevésbé élvezetes részeket is dolgozd ki, lécci.
#3 listike 2017. 08. 3. csütörtök 07:13
Hülyeség az egész.
#2 A57L 2017. 08. 3. csütörtök 04:16
Nem rossz kis írás.
#1 Törté-Net 2017. 08. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?