A+ A-

Áruházi kaland

- Nézd csak! Szerinted mit művel ott az a nő? - hívott magához az egyik operátor kolléga.
Egy álomszép, csinos, nyári ruhába bújtatott nő álldogál a vegyszerek előtt, alig észrevehetően cirógatja a combjait a szoknyája szélét fogva, néha-néha az ajkába harapva figyeli a teljesen érdektelen dobozokat maga előtt. Természetesen egyből felismertelek.
- Valamire készülsz, vagy csak álmodozol? Ezt ki kell derítenem! Szólok is a kollégáknak, hogy azonnal gyűjtsenek be és hozzanak az egyik kihallgatóba. - Persze kevesen tudják, hogy ezek a teljesen hangszigetelt szobák egyáltalán léteznek, de aki bűnbe esik..
Már a szobában várok rád, amikor betessékelnek. Láthatóan izgatott vagy, hogy mégis milyen eljárás az ilyen, meg egyáltalán mit keresel itt, hisz nem csináltál semmit.. Talán egy kis félelem is bujkál benned, és sértődötten támaszkodsz meg a szobában lévő asztalnál, de mivel háttal vagy nekem, pont nem látod, hogy a becsukódó ajtó mögött én állok. Legszívesebben rád vetném magam, de egy kicsit szeretnélek megtréfálni, hogy oldjam ezt a feszült állapotod.
Izgatottan topogsz, de mikor meghallod a jól ismert hangomat, hirtelen lefagysz és oda se mersz nézni, nem akarsz hinni a füleidnek és képtelen vagy megfordulni, hogy bizonyosságot nyerj.
- Kérem, támaszkodjon az asztalra és tegye enyhe terpeszbe a lábát. Az ellenállás hiábavaló. Tudom, hogy valami olyasmit rejt a ruhája, aminek semmi keresnivalója nincs ott!
- De..
- Fogja be a száját! Nem érdekelnek a hazugságai, tudom amit tudok! Most pedig, meg fogom motozni..
- De..
- Sss! - rakom az ujjaim az ajkaid elé, és már olyan közel léptem hozzád közben, hogy közvetlenül a füledbe súgom. Végre megérzed az illatom is, így már a félelem utolsó morzsája is elszáll belőled, amit lerogyó vállaid is nyíltan jeleznek.
A csitító hangom után finoman bekapom a fülcimpádat, ami mosolyt csal az arcodra és ahogy gyengéd csókjaimmal haladok tovább a nyakadon a vállad felé, még a szemed is becsukod, hogy átadd magad az élvezeteknek. Ajkaim érzéki érintését a kezeim váltják fel a válladon, és módszeresen haladnak a ruhád vonalán végig; tapogatva a hátadat, az oldaladat, a derekadat és a csípődet, gyengéd, masszírozós mozdulatokkal, simogatásokkal, enyhe szorításokkal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.59 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 23:12
Jó, kemény és érzéki!
#7 cscsu50 2017. 08. 3. csütörtök 19:17
eémegy
#6 veteran 2017. 08. 1. kedd 15:13
Nekem sem tetszik ez a stílus.3pont
#5 sunyilo 2017. 08. 1. kedd 11:48
Kifejezetten jó a stílusod...
#4 cvirag 2017. 08. 1. kedd 08:28
Agyonverted az E2-vel, pedig jó lehetne.
#3 listike 2017. 08. 1. kedd 07:02
Nem tetszik ez az írás forma.
#2 A57L 2017. 08. 1. kedd 02:47
Érdekes stílusban írtad.
#1 Törté-Net 2017. 08. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?