Egy egyéjszakás Kaland

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.44 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2017. július 31.
Hossz: 9 262 karakter
Elolvasva: 453 alkalommal
Egy pillantása elég volt ahhoz, hogy a jól ismert bizsergést előtúrja onnan, ahova ezt előző alkalommal elrejtettem. De valahogy talán akartam is, mióta megláttam. A szememet le sem tudtam venni róla, a melleire feszülő vörös felsőről, ami alatt a csupasz hasa tökéletesen táncolt a zene ütemére. A hasán feszülő bőrt egy szobrászművész sem csiszolhatta volna szebbre és a vékony csíkban folyó verejtékcseppeken megcsillant a szoba halovány fénye. A kis nadrágja inkább volt öv, mint nadrág. Egy mozdulatomba került volna, hogy leszakítsam, és megnézhessem a formás seggét, a feszülő izmokat rajta és a vörös csipke bugyiját, ami már így is kikacsingatott, mintha hívna, mintha üvöltene azért, hogy lerántsam. És a szája, a vörösre festett ajkai, ahogy felnevetett.

Magam előtt láttam, ahogy a puha forró ajkak között becsúszom a szájába és a torkáig érek... és minél inkább próbáltam ellenállni a csábításnak, az annál inkább a hatalmába kerített. A csípője mozgását figyeltem és azt kérdeztem magamtól, vajon akkor is ilyen kecsesen mozogna-e, ha benne lennék... Végül annyira lüktetett a férfiasságom és a kéjvágy annyira égette a torkomat, hogy egyszerre öntöttem le a -t a torkomon és nyomtam át magam a tömegen. Eltoltam az útból az egyik magát nagycsávónak tartó és úgy magamhoz szorítottam, hogy megérezhette a nadrágomat feszítő farkamat. Arra számítottam, hogy elhúzza magát, amit a legtöbben tesznek, ehelyett felnézett rám és a szemembe nézett azokkal a zöldes szemeivel. A harmatos fűnek van ilyen színe, bár egy leheletnyi barna is keveredett bele. Ellépett mellettem, kézfejével a nadrágom domborulatát súrolta és elindult az egyik ajtó irányába. Nem kellett, hogy mondjon semmit, mentem utána. A tekintetem találkozott Mike tekintetével, aki elismerően kacsintott és tett egy mozdulatot, ami annyit tett „csak ne az én szobámban”.

A lépcsőn várt. A tömeg még itt is nagy volt, de a lépcső tetején már csak a párok álltak, akik próbálták egymás száját felfedezni, de nem merészkedtek ennél tovább egy idegen házban. Én már kiismertem magam, így hamar átvettem a vezetést és az egyik legfélreesőbb szobába vezettem. A kattanást, ahogy elfordítottam a kulcsot a lyukban csend követte.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.44 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2017. augusztus 1. 10:17
#3
Hah, ez jó volt...
1
a
A57L
2017. július 31. 03:18
#2
Nem rossz elbeszélés.
1
T
Törté-Net
2017. július 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1