Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 12. rész

Szavazás átlaga: 6.47 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2017. július 28.
Hossz: 23 703 karakter
Elolvasva: 542 alkalommal
A szombat éjjeli buli közel sem ért véget a szex utáni, szórakozóhely előtti cigizéssel. Lorena rendesen felpörgött az , de még jobban az orgazmustól, ezért Balázzsal együtt visszaindult a tömegbe. Lorena önfeledten táncolt, a partnerével alig-alig foglalkozva, mikor a látókörébe került mindkét barátnője. Miután Vivi észrevette a lányt, a bulizókat kerülgetve odasétált hozzá.

– Előbb találkoztam az egyik haverommal. Kocsival van – kiabálta Vivi, barátnője fülébe – Azt mondja sokkal nagyobb buli van a Symbolban, és ha akarjuk, akkor átvisz minket. Van kedved velünk jönni?
– Igen. Menjünk! – mondta felvillanyozva Lorena.

Feldobta a spontaneitás és az a gondolat, hogy egy éjszaka alatt két buliban is részt vehet. Rég volt már olyan, hogy ennyire váratlan fordulatot vegyen az estéje. Úgy érezte hajnalig tudna tombolni, ezért közelebb lépett Balázshoz, megköszönte az estét, elköszönt, majd barátnői felé indult. Megkapta a sráctól azt, amit akart tőle, és ennél több már nem kellett neki...

A Symbolban még nagyobb tömeg, és sokkal őrültebb hangulat uralkodott, mint a Mixben. A lányok előbb a bulizók közé vetették magukat, aztán az bárpult felé indultak. Lorena nem akart inni semmit, mert még dolgozott benne az aznap este bevitt , de mikor barátnői kikértek neki egy jagert, akkor nem utasította vissza, és velük együtt felhajtotta.
Az italozás után visszatértek a tánctér közepére. Lorena megállás nélkül táncolt, ugrált, sikoltozott, tombolt. Pár óra elteltével már fogalma sem volt róla, hogy hány pasival táncolt, mennyien húzták magukhoz hátulról, és hogy hánynak dörgölte a farkához a fenekét. De nem is érdekelte, csak önfeledten élvezte a bulizást, meg a szabadságot.
Miután hajnalban hazaért, hullafáradtan, szinte azonnal beesett az ágyba, és fel sem ébredt délután fél kettőig.

Hétfő

Lorena kielégülten, nyugodtan állt a ruhabolt kasszájában. Aznap délelőtt elegánsan, csinos kendőt kötött a nyakába, és úgy indult el otthonról. Más nőkhöz hasonlóan, Ő is így szerette volna eltakarni a bőrébe fúródó fogaknak a nyomait, amelyek még mindig a nyakán éktelenkedtek. A textilt viselte akkor is, amikor meló előtt felugrott Sanyihoz, hogy vadul meglovagolja a srácot az ágyában, és hordta a munkaidő teljes egésze alatt is. Azon a héten is a kíváncsiskodó, tőle pár évvel idősebb Évivel dolgozott egy műszakban, aki már kezdettől fogva a kolléganője volt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 11 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.47 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
cscsu50
2017. augusztus 1. 20:11
#5
nagyon vontatott
1
sunyilo
2017. július 28. 16:33
#4
Hosszú, de azért jó.
1
Andreas6
2017. július 28. 13:56
#3
Nem kötött le. Unom.
1
a
A57L
2017. július 28. 02:19
#2
Ez sem lett rossz.
1
T
Törté-Net
2017. július 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1