A+ A-

Anita és Ádám az osztályteremben

Történetem két főszereplője Anita és Ádám. Anita 15, Ádám 17 éves. Ádám 175 centiméter magas, atletikus alkatú, rövid, barna hajú, barna szemű fiú. Anita körül-belül Ádámmal egy magas, vállon túl érő, barnás szőke, göndör hajú, kék szemű, karcsú lány. Egyazon iskolába járnak, egyazon szakra, csak az évfolyamuk és a lakhelyük más. Ádám busza keletről, Anitáé nyugatról megy az iskolához.
Az egész egy szeptember közepei napon kezdődött, amikor ugyanis az osztályaik két másikkal, és néhány tanár kíséretében vonattal ellátogattak Budapestre, az Erkel Színházba. Tényleges találkozásuk a hazavezető úton történt meg. Ádám egyik barátja, Csaba mellett ült, mígnem két osztálytársuk meg nem kérte őket, hogy cseréljenek helyet, mert így a túloldalt ülő haverjaikkal beszélgethettek. De mikor elmentek a két fiú csere előtti ülőhelyére, csak akkor látták, hogy leendő ülőhelyeiket a folyosó választja el. Vigasztaló volt viszont, hogy egy-egy négyes helyen foglalhattak helyet. Kettejük közül viszont Csaba húzta a rövidebbet, ugyanis míg Ádám három ismeretlen kilencedikes lány mellé ülhetett le, addig ő három igen jól ismert tanár mellett helyezhette magát idézőjeles "kényelembe". Ádám azt hitte, hogy az út dögunalom lesz, hiszen a hölgyek közül kettő igencsak bele volt temetkezve a mobiltelefonjába.
- Hát igen, a XXI. század egyik legelterjedőbb népbetegsége. - jegyezte meg férfi főszereplőnk, magában.
A harmadik, ablak mellett ülő hölgyemény pedig aludt, barátnői és saját kabátjával betakarózva. Meglehet ő folytatta a legártalmatlanabb tevékenységet. Olyan mélyen aludt, hogy csak a kabátok fel-le mozgásából lehetett arra következtetni, hogy van alatta valaki.
Kevés idő múlva, mikor a szembeni oldalnál, az ablak mellett ülő, derékig érő barna hajú, barna szemű, alacsonyabb lány (nevezetesen Lili) kitelefonozta magát, diskurálgatni kezdett hősünkkel. De ez inkább tűnt egyfajta viccesebb faggatásnak. Olyanokat kérdezett tőle, minthogy van-e barátnője, sportol-e valamit, mi a kedvenc színe, milyen tanuló, tetszik-e neki Bianka (a kabátok alatt alvó, rövid, tupírozott vörös hajú lány). Ádám a kérdések nagyját letudta egyszerű igen és nem válaszokkal. Az utolsó kérdésre kapta fel a fejét és kapcsolódott be a most már társalgásba a harmadik lány, történetem másik főhőse, Anita.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.02 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 01:12
Én nem tudtam elolvasni sajnos.
#6 cscsu50 2017. 07. 31. hétfő 05:03
fantázia világa
#5 vakon54 2017. 07. 27. csütörtök 12:42
Ellehetettolvasni.
#4 sunyilo 2017. 07. 27. csütörtök 10:38
Valóban a fantázia világa az egész...
#3 listike 2017. 07. 27. csütörtök 07:41
Gyerekes fantázia.
#2 A57L 2017. 07. 27. csütörtök 03:23
Kezdetleges álom.
#1 Törté-Net 2017. 07. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?