A+ A-

Történetem Jenny-vel 4. rész

Ez is igaz, megtörtént eseményeken alapul mint az előző részek!
Most hogy megvolt a szüleinkkel való találkozás és bemutatkozás úgymond, ez a pár napos kedvesemnél tartózkodás nem volt egészen felhőtlen. Nagyon zavarta hogy az éb szüleim ennyire negatívan álltak hozzá. Persze mondanom sem kell hogy anyám mindenféle ürüggyel hivogatott hogy gyorsan haza kellene mennem egy kicsit. Tudtam én jól hogy fejmosás vár rám, de nem akartam róla tudomást venni.
Jenny másnap reggelre kicsit enyhült és már a vicceimen is nevetett, megtettem mindent hogy újra mosolyogni lássam kedvesem. Annyira szép volt olyankor hogy szinte nem is érdekelt a külvilág. Egyébként sem nagyon foglalkoztam azzal ki mit mond, hogy ő továbbra sem teljesen nő az meg még kevésbé. Szerettem benne ezt. Beleszerettem minden porcikájába. Meg is kérdezte a második nap utáni reggelen, hogy ugye nem fogom őt megcsalni és ha mégis ugye nem pasival.
- Jenny, én soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok, téged meg pláne nem. Szeretlek, ritkán mondom ki ezt valakinek de akkor úgy is gondolom. Az meg hogy én pasival? - kicsit megborzongtam a gondolattól is. - Na neee... A te farkincád az más, mert te nő vagy, legalábbis most már. De egy pasié... fujj.
- Na jóóó de én is pasinak születtem. Szóval érted. - hangolódott kicsit le.
- Értem persze, de hidd el hogyha nem szeretnélek és nem akarnék itt lenni, nem lennék itt. - mosolyogtam rá.
- Elhiszem, csak minden annyira jó, a szex is, meg minden. Jó a szüleid ledöbbentek de majd talán megenyhülnek. De ezt leszámítva minden tök szupi. - lelkendezett.
- Jut eszembe, szex. Tudom megegyeztünk hogy nem faggatlak a múltadról meg egyéb, de mikor még pasi voltál, voltál pasival?
- Neeem, egyszer sem. - nevetett. - Csak azután hogy megoperáltak és valamennyire nőt faragtak belőlem, aztán hormonkezelés és utána voltam először.
- Áhhá. Éééértem. - bólogattam komolyan.
- De miért érdekel ez most igy? Vagy miért hoztad fel?
- Csak kérdem, semmi különös, csak úgy megkérdeztem.
Ezzel abba is maradt ez a téma. Közben felöltöztünk és elmentük bevásárolni. Természetesen kézen fogva és néha egymás derekába kapaszkodva. Persze volt hogy elkalandozott a kezünk egymás fenekét simogatni, markolászni. De hát ez nem meglepő, minden pár csinálja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 07. 28. péntek 09:22
elmegy egyneek
#5 sunyilo 2017. 07. 25. kedd 12:13
Nem az én világom, különben már kipróbáltam volna. Valószínűleg oda, aztán vissza...
#4 veteran 2017. 07. 25. kedd 07:52
Ismét csak azt mondom,ha nekik ez jó csinálják.
#3 Andreas6 2017. 07. 25. kedd 06:51
Szerintem ez homo történet. Ezért sem tetszett igazán.
#2 A57L 2017. 07. 25. kedd 04:43
Nem hozott lázba.
#1 Törté-Net 2017. 07. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?