A+ A-

Moziban Évával

"Téged várlak"
Ezzel a nick - kel ismertem meg őt. Először a városban találkoztunk, egy kávé mellett próbáltuk megsejteni milyen is a másik. Szerettem a barna a haját, a mosolyát, s izgató volt, a rövid szoknya, a fekete harisnya, az átlátszó blúz amiben jött. Keresztbe tette a lábát, s mosolyogva érzékelte, ahogy végigmérem a melleit, a combját, s közben arról beszélt, hogy vannak dolgok, amiket sosem próbált ki, de amik izgatják. Szeretné ha kikötözném az ágyhoz, bekötném a szemét , és gyengéden,izgatóan, de azért fájdalmat is okozva foglalkoznék a testével. Elképzeli, mesélte, hogy durván beszélek vele, megalázom, miközben megharapom a mellét. Szeretné ha megütném majd mikor már érzi a fájdalmat, a lába közé feküdve nyalnám a csiklóját és élvezésig kényeztetném, majd az orgazmus után büntetésként felpofoznám.
- Szeretném ha tárgyakat dugnál fel nekem, amik izgatnának és fájdalmasak is lennének egyszerre - mondta mosolyogva az Árkád közepén a kávézóban mélyen a szemembe nézve, s észrevettem, hogy látja, hogy erekcióm van tőle.
Megbeszéltünk egy közös pesti utat, mivel hamarosan kiderült, hogy másnap mindketten Pestre megyünk elintézni egy - egy dolgunkat. A vonaton találkoztunk, s mindketten izgatottan vártuk a közös pesti moziélményt. Miniszoknya volt rajta, combfix, s a fülembe súgta, hogy nyugodjak meg, a moziban már bugyi nélkül lesz.
Sietve léptünk be délután a pornómoziba, miután mindketten elintéztük, amiért Pestre kellett mennünk. A moziban sötét volt, de láttuk, hogy két vagy három férfi ül a jobb oldali sorokban. Leültünk nem túl távol tőlük, s nézni kezdtük a filmet. A vásznon egy középkorú rövid vörös hajú nő dugott három néger férfival, ketten szendvicsben baszták, a harmadik állva dugta a nő száját.
- Már most nedves vagyok - súgta a fülembe, s hagyta hogy a kezem elinduljon a combján felfelé.Izgatott, ahogy óvatosan széttette a lábait, s az ujjam clitorisához ért. Ujjaztam, majd felcsúsztattam két ujjam a hüvelyébe. A keze elkezdte kibontani a nadrágomat, s kiszabadította a már kemény farkamat. A szemem sarkából láttam, hogy a két férfi aki egy sorban ül velünk minket néz. Megbabonázva néztük a vásznat, ahogy az egyik néger a nő hajára és arcára veri a gecijét, éreztem hogy egyre nedvesebb. Ráhajolt a faszomra és mohón szopni kezdett. Az ujjaim izgatták , majd felállt és a vászon felé fordulva belém ült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.47 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 23:15
A sztori jó, csak ne lenne pár bekezdésben lerendezve. Így túl tömör.
#8 cscsu50 2017. 07. 27. csütörtök 09:50
nem tetszett
#7 vakon54 2017. 07. 21. péntek 12:03
Nemrossz.
#6 tiborino 2017. 07. 21. péntek 10:48
Izgató történet
#5 listike 2017. 07. 21. péntek 07:10
Azért mindenféle undormányt nem kéne feltölteni.
#4 imohos 2017. 07. 21. péntek 06:23
Nem igazán tetszik
#3 Andreas6 2017. 07. 21. péntek 06:08
Nem tetszett, sima pornó, annak is gyenge.
#2 A57L 2017. 07. 21. péntek 04:35
Kár,hogy rövid lett.
#1 Törté-Net 2017. 07. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?