Először a stégen

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 7.05 pont (41 szavazat)
Megjelenés: 2017. július 20.
Hossz: 11 624 karakter
Elolvasva: 485 alkalommal
– Örülök, hogy végül eljöttem. – mondtam szerényen a stégen ülve, teljesen komolyan gondolva. A tekintetem a lemenő Nap sugarait vizsgálgatta. Oldalra pillantottam a mellettem ülő fiúra, aki halványan rám mosolygott. Viszonoztam, és figyeltem, ahogy lába mozgásával kavarja alattunk a vizet. Kellemesen meleg, finom. Pont olyan, mint ezen a forró nyári napon az utolsó sugarak, amik langyosan melegítik bőrömet. A tó túloldaláról hangos örömujjongás hallatszik, gondolom kapás van. Ilyen távolságból csak elhomályosodott alakokat látok szabálytalanul mozogni. Újra rá nézek. Nem bántam meg, hogy eljöttem. Túl szépek a vonásai. Megvakarta a karját, amitől hozzáért az enyémhez. Kirázott a hideg.

– Fázol? – kérdezte érdeklődően aggódva. Megráztam a fejem, egy zuhanó szőke hajszál megcsillant a fényben. – Nem különös ez az egész? – fordult hozzám ismét. – Beszélgetünk, találkozunk, és csak úgy rögtön ide jövünk.

– Sokkal különösebb az érzés, amit kiváltasz belőlem. – világoskék szemével belefúrta tekintetét az enyémbe. Majdnem elolvadtam. Ahh, muszáj elnéznem, vagy nekiesek. Nem akarok könnyűvérű lenni, de afelé hajlok. – Miért, mit érzel? – a szívem zakatol a kérdéstől is, nemhogy ettől a pillantástól! De miért hazudjak?

– Nem bírom tartani a szemkontaktust, mert félek, hogy olyat teszek, amit magam is megbánok – azzal el is fordultam pironkodva. Egyre zavarosabb körök képződtek a vízfelszínen a felgyorsult lábmozgásomtól, de közben folytattam: – Az illatod húzna maga felé, ha hozzám érsz, kiráz a hideg, minden, amiről beszélsz, érdekel. És a tény, hogy eljöttem ide csak úgy, elég sokat mond. – mosolyogtam bátrabban. – Amikor rám nézel, félek, hogy mindent kiolvasol... és hogy mosolyog most is. Megvan benne a kisfiú, az érett férfi, a komoly, a szétszórt, a vidám, a rendszerető, a kedves és ártatlan. Jajjajj... – gondoltam magamban. Remélem legalább ez nem látszott rajtam.

– Hmm. Mi az, amit megbánnál? – kísértette tovább az ördögöt megnövekedett bátorsággal. Elpirultam. – Előre nem tudhatom. – kezével a fejem felé nyúlt. Most mit csinál? Úristen mit csináljak? Ahh, hülye bogár. A kis jövevényt lerakta a másik oldalára. – Te mit érzel? – bukott ki belőlem hirtelen. Dehát megőrülök, ha nem tudom! Nem kerülgetheti kételyek között hagyva! A-a!

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.05 pont (41 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sunyilo
2017. július 20. 18:28
#7
Valóban ne törődj velük. Akinek nem tetszik, írjon jobbat, már ha tud... írni.
1
vakon54
2017. július 20. 12:14
#6
Netörődjél a fikázókkal írjáltovább.
1
Andreas6
2017. július 20. 07:24
#5
Én már annak is tudok örülni, ha valaki tud helyesen írni. Amúgy van hangulata. Szegény író nem tehet arról, hogy a legtöbben csak tömény pornóért jönnek ide. Nálam közepes.
1
l
listike
2017. július 20. 07:02
#4
A nullánál is kevesebb.
1
a
A57L
2017. július 20. 03:33
#2
Lagymatag.
1
T
Törté-Net
2017. július 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1