A+ A-

Kamionos kaland

30 éves meleg pasi vagyok, kb 6 éve teljesen coming outoltam a családom, barátaim, munkahelyem előtt is, de ez a nyári élmény úgy 14éve történt. 16éves voltam, a farkam egyre több gondolatra állt fel és ez már igen gyakran nem a női test volt...
Ez a történet úgy kezdődött, hogy az apám nemzetközi kamionsofőr volt néhány éven keresztül.
Nyaranta az iskolai szünet alatt többször elkísértem egy-két fuvarra, a végcél általában Svájc volt, 5 nap alatt megjártuk oda-vissza.
Ilyenkor mindig igyekezett olyan helyeken megállni, ahol volt valami látnivaló az autópályák unalmas parkolóin kívül, illetve olyan úton menni, ahol láttam valami érdekességet. Szóval nagyon lelkes volt, de a legnagyobb élményt mégsem egészen ez okozta. Hanem a Passau melletti pihenőhely zuhanyzójában történtekkel, azt sosem felejtem el :)
Olyan elő-előfordult, hogy a kamionban megtaláltam apám (vagy a váltótársa?) pornóújságait és amíg apám aludt a kötelező, három óránkénti egy órás pihenőidőben az emeleti ágyon, én az alsó ágyon kivertem a farkamat. Szerencsére ő bármikor, bárhol képes elég mélyen aludni, ezzel tisztában voltam, így egyáltalán nem zavartattam magam a kötelező pihenők során. Persze volt egyszer-egyszer, hogy előbb ébredt fel, mint én végeztem volna, ilyenkor én gyorsan elraktam a farkam, nehogy lebukjak, persze a kezemben lévő magazint nem igazán tudtam volna kimagyarázni, de ő jót röhögött és elviccelte, hogy ő ennyi idősen ugyanezt csinálta, csak újság nem volt hozzá. Legalább arra nem gondolt, hogy buzi a fia… nem tudhatta, hogy az újság melyik része érdekelt jobban. Mondjuk azt sosem láttam, hogy ő mikor veri ki az újságokra, de vélhetően ő jobban odafigyelt, mint én.
Hétvégenként a nyári időszakban hosszabb pihenőidőt kell kivenni a nemzetközi sofőröknek, így előfordult, hogy péntek éjszakától vasárnap délutánig egy parkolóban álltál és vártál. A sofőrök nagy része ezt az időt átalussza, a kísérőknek lassabban telt ez az idő.
Az ilyen parkolók benzinkútjai általában jobban felszereltek, mint egy egyszerű kút, a shopban vásárolt zsetonért cserébe tisztálkodni is lehet, jól felszerelt zuhanyzó várja az izzadt, fáradt kamionosok hadát. A hétvégi állomások során apám nekem is vett zuhanyzó jegyet és miután már elég idősnek vélt, a pihenőidő során mindig egyedül jártam el zuhanyozni, fogat mosni, elkészülni, amikor kedvem volt hozzá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Zolaaa 2017. 08. 13. vasárnap 21:18
Végre egy nagyon jó sztorizós oldal ! Imádom !!!
#6 deajk2008 2017. 07. 18. kedd 04:48
nagyon szeretem a homoszexet... ez jó volt
#5 cscsu50 2017. 07. 13. csütörtök 06:54
egynek betudható
#4 Andreas6 2017. 07. 11. kedd 12:05
Szegény gyerek, soha nem tudja meg, milyen jó a pina... Nekem meg hányingerem lett ettől az írástól. Úgy kell nekem, miért olvastam el!
#3 veteran 2017. 07. 11. kedd 09:08
Ha szeretik csinálják,csak engem hagyjanak.
#2 A57L 2017. 07. 11. kedd 03:37
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2017. 07. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?