Ruhapróba

Szavazás átlaga: 6.49 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2017. július 6.
Hossz: 12 066 karakter
Elolvasva: 734 alkalommal
Srácok... Ha én előbb tudom mivel jár, ha az embert felkérik esküvői tanúnak, az biztos hogy már régen kerestem volna az alkalmat rá! Ha nem velem történik meg az eset, akkor én nem hiszem el senki ember fiának, így aztán Ti sem fogjátok elhinni Nekem, de emiatt nem is bánkódok egy cseppet sem, de muszáj kiírni magamból az élményt.
Történt ugyan is, hogy egyik legjobb barátom megkért, hogy vállaljam el ezt a megtisztelő szerepet. Úgy általában nem vagyok az elegancia nagykövete, de gondoltam most ki kell tenni magamért, így hamar nekiláttam a ruhák keresgélésének a neten. Meglepődve tapasztaltam hogy a belvárosban rengeteg szalonban lehet ruhát venni, vagy kölcsönözni. Végül is a ruha vásárlás mellett döntöttem, hátha jó lesz még egyéb ilyen különleges alkalomra. Gyors telefonálgatás az egymáshoz közel eső szalonokba és már meg is volt az útitervem másnapra. Név szerint nem említeném a helyeket, mert ez itt ugye nem a reklám helye, de annyit mondanék, hogy a belvárosban az Oktogontól tíz percet sétálva bármilyen irányban, legalább 5-6 szalon mellett haladhat el a figyelmes járókelő.
Eljött a másnap, nyakamba vettem a várost, sorra jártam a már foglalt időpontokkal rendelkező helyeket. A második szalonban volt egy öltöny, ami eléggé tetszett, de aztán nem hagytam, hogy elcsábuljak, elvégre ráérek később is visszamenni érte, ha nem találok jobbat. Az időből kicsúszva futottam be a harmadik helyre, ahol egy igen dekoratív – bár korban az éveimet meghaladó – hölgy nyitott ajtót. Én 26 vagyok, Ő jófajta 35-ös lehetett. Kis kosztüm, szolid smink, sötét harisnya, némi kis arany ékszerezés ahol kell. Egyszóval csinos. (Én akkor még nem, de Ti már gondolom sejtitek, hogy hamarosan egyéb szerepe is lesz a hölgynek a történetben. ) Kedvesen beljebb invitált, közölte hogy mivel kicsit elcsúsztam a foglalt időhöz képet, így ne ijedjek meg, de nemsokára egy lány páros fog érkezni menyasszonyi ruhát próbálni, de emiatt ne aggódjak, majd az előtérben várnak. Mondtam neki, hogy jó igyekszem gyors lenni, erre ő végigmért a szemével és annyit mondott, hogy arra semmi szükség, szeretné hogy mire távozok maximálisan meg legyek elégedve azzal ami Ő .
Cipőmet levéve beléptem a próbaszobába, ahol rengeteg ruha fogadott és egy hatalmas tükör.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.49 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2017. július 9. 03:23
#5
Nem nagy szám.
1
l
listike
2017. július 7. 07:35
#4
Gyenge fantázia.
1
vakon54
2017. július 6. 21:43
#3
Oswald Írdmeg a folytatást.
1
veteran
2017. július 6. 15:53
#2
Mese habbal.
1
T
Törté-Net
2017. július 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1