Karácsony Lucával

Szavazás átlaga: 6.29 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2017. július 5.
Hossz: 12 425 karakter
Elolvasva: 674 alkalommal
Szokásos karácsonyi nap. Reggel felkeltem, megreggeliztem, rendet raktam, felállítottam a fát, majd feldíszítettem. Ebéd után szieszta, aztán pedig a várva várt ajándékozás a szüleimmel. 20 vagyok, Mérnökinfós, és imádok bütykölni, szerelni, ezért makettet kaptam. Egy Porsche 911 Carrerat, illetve annak darabjait, hogy pontos legyek. Miután elkezdtem összerakni, kaptam egy SMS-t, amire nem számítottam. Luca írt, hogy Boldog Karácsonyt!

No de ki is az a Luca? Nos ő a ki nem hevert lány, akinél friend-zone-ba kerültem, és onnan menekülni nem tudtam. Továbbra is nagyon kötődök hozzá, de már nem találkozunk, és egy ideje nem is beszéltünk, mert nekem két éve barátnőm van, aki nem nézné jó szemmel, ha összejárnék a korábbi NAGY Ő-mel.

Szóval Luca a rég-el-nem-feledett lány az életemben. Közhely, de mindig úgy gondoltam, hogy vele fogok összejönni, vele lesz az első nagy szerelmem, meg minden ami csak jöhet, egészen a halálig. De nem így lett. Mikor feltettem neki a nagy kérdést, egy megfelelőnek tűnő pillanatban, akkor egy percre teljesen lefagyott. Majd a világon a legkedvesebben, de tényleg a lehető legkedvesebben, elmondta, hogy ez nem tűnik viszonzottnak részéről, de, hogy én egy igazán jó "party" leszek valakinek, de ez a valaki nem ő, és hogy higgyem el, meg fogom találni a nagy Őt, aki elég jó lesz hozzám. Szóval ja... tőrt döfött a hasamba és a szívembe, de aztán verbálisan betakart, és addig simogatott, míg el nem aludtam...

Így esett az eset, hogy ez után fél évvel összejöttem Dórával. Egy ideig minden remek volt, dúlt a szerelem, örökké egymást faltuk, és tényleg mindent megcsináltunk amit csak párként meglehet. Két hónapon keresztül nem volt olyan nap, amikor ne szeretkeztünk volna (épp nyár volt). Szóval egy ideig nagyon biztos voltam abban, hogy itt az új... Mit új?!!! AZ IGAZI nagy Ő. És úgy gondoltam, hogy dejó, Lucának igaza volt.

Aztán szépen lassan eltelt két év. És annyi minden megváltozott! Egyetemista lettem, és Dóra valahogy... lemaradt mellettem a fejlődésben. Ez biztos nagyon egoistának tűnik, de kiderült, hogy bizonyos dolgokban hozzám képest nagyon butácska. Zavaróan buta. Például nagyon szeretek egyszerre több dologról beszélgetni párhuzamosan valakivel.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.29 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2017. július 9. 03:24
#8
Ez vajon mi?
1
f
fiesta14
2017. július 6. 20:11
#6
jobban kidolgozottan talán.. alap egész jó...de
1
L
Lemon Orange
2017. július 6. 01:20
#5
@Olvasó: Visszalapoztam, hogy biztos nekem maradt ki valami a sztoriból. De úgy tűnt, nem. Karácsony éjszaka a zsákutcában, nyilt színen estek egymásnak. Lol.
1
veteran
2017. július 5. 13:52
#4
Kissé zavaros, de tetszik.
1
Andreas6
2017. július 5. 05:31
#3
Gyenge. Két évig nem látta a lányt, és egyből nekiesnek egymásnak... Nem tetszett.
1
O
Olvasó
2017. július 5. 01:16
#2
Én vesztettem el a fonalat, vagy az író? Akkor most karácsonykor a hideg zsákutcában vetkőztették le egymást és ott keféltek? 😀
1
T
Törté-Net
2017. július 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1