A+ A-

Karácsony Lucával

Szokásos karácsonyi nap. Reggel felkeltem, megreggeliztem, rendet raktam, felállítottam a fát, majd feldíszítettem. Ebéd után szieszta, aztán pedig a várva várt ajándékozás a szüleimmel. 20 vagyok, Mérnökinfós, és imádok bütykölni, szerelni, ezért makettet kaptam. Egy Porsche 911 Carrerat, illetve annak darabjait, hogy pontos legyek. Miután elkezdtem összerakni, kaptam egy SMS-t, amire nem számítottam. Luca írt, hogy Boldog Karácsonyt!
No de ki is az a Luca? Nos ő a ki nem hevert lány, akinél friend-zone-ba kerültem, és onnan menekülni nem tudtam. Továbbra is nagyon kötődök hozzá, de már nem találkozunk, és egy ideje nem is beszéltünk, mert nekem két éve barátnőm van, aki nem nézné jó szemmel, ha összejárnék a korábbi NAGY Ő-mel.
Szóval Luca a rég-el-nem-feledett lány az életemben. Közhely, de mindig úgy gondoltam, hogy vele fogok összejönni, vele lesz az első nagy szerelmem, meg minden ami csak jöhet, egészen a halálig. De nem így lett. Mikor feltettem neki a nagy kérdést, egy megfelelőnek tűnő pillanatban, akkor egy percre teljesen lefagyott. Majd a világon a legkedvesebben, de tényleg a lehető legkedvesebben, elmondta, hogy ez nem tűnik viszonzottnak részéről, de, hogy én egy igazán jó "party" leszek valakinek, de ez a valaki nem ő, és hogy higgyem el, meg fogom találni a nagy Őt, aki elég jó lesz hozzám. Szóval ja... tőrt döfött a hasamba és a szívembe, de aztán verbálisan betakart, és addig simogatott, míg el nem aludtam....
Így esett az eset, hogy ez után fél évvel összejöttem Dórával. Egy ideig minden remek volt, dúlt a szerelem, örökké egymást faltuk, és tényleg mindent megcsináltunk amit csak párként meglehet. Két hónapon keresztül nem volt olyan nap, amikor ne szeretkeztünk volna (épp nyár volt). Szóval egy ideig nagyon biztos voltam abban, hogy itt az új... Mit új?!!! AZ IGAZI nagy Ő. És úgy gondoltam, hogy dejó, Lucának igaza volt.
Aztán szépen lassan eltelt két év. És annyi minden megváltozott! Egyetemista lettem, és Dóra valahogy... lemaradt mellettem a fejlődésben. Ez biztos nagyon egoistának tűnik, de kiderült, hogy bizonyos dolgokban hozzám képest nagyon butácska. Zavaróan buta. Például nagyon szeretek egyszerre több dologról beszélgetni párhuzamosan valakivel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.33 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2017. 07. 9. vasárnap 03:24
Ez vajon mi?
#7 cscsu50 2017. 07. 7. péntek 20:40
kesze-kusza
#6 fiesta14 2017. 07. 6. csütörtök 20:11
jobban kidolgozottan talán.. alap egész jó...de
#5 Lemon Orange 2017. 07. 6. csütörtök 01:20
@Olvasó: Visszalapoztam, hogy biztos nekem maradt ki valami a sztoriból. De úgy tűnt, nem. Karácsony éjszaka a zsákutcában, nyilt színen estek egymásnak. Lol.
#4 veteran 2017. 07. 5. szerda 13:52
Kissé zavaros, de tetszik.
#3 Andreas6 2017. 07. 5. szerda 05:31
Gyenge. Két évig nem látta a lányt, és egyből nekiesnek egymásnak... Nem tetszett.
#2 Olvasó 2017. 07. 5. szerda 01:16
Én vesztettem el a fonalat, vagy az író? Akkor most karácsonykor a hideg zsákutcában vetkőztették le egymást és ott keféltek? nyes
#1 Törté-Net 2017. 07. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?