A+ A-

A Sötétség Birodalma - A Megtörhetetlen

- Sir Jones! - szólalt meg a királynő kényelmesen hátradőlve trónszékében. - Megtalálták a tolvajt, de nem hajlandó bevallani a bűntettet. Pedig ellopni az aranysárkányomat biztos nem könnyen felejthető művelet! Mint hivatalosan is legjobb Sötét Lovagom, megbízom magát megtörhetetlennek nevező személy megtörésével. Remélem érthető és egyértelmű volt a feladat?!- beszélt egy vérfagyasztó hang valahonnan a sötét köd mélyéről a térdre ereszkedett, démonvérrel fertőzött fiatal férfinek. Jó vágású humanoid volt, jóképű, éles arcélekkel, hollófekete hajjal és éjfekete szemekkel. Bőre fehér volt, szinte annyira, mint a hó; öltözete egy kemény rockerről árulkodott; bőr atléta, gyémánt szegecsekkel, amik koponyát formálnak. Alatta feszülnek az izmok, mellkasa széles, karjai vastagok, nem kétség, hogy mintapéldány kinézete. Fiatal, 20-as évei elején jár. A szíve azonban sötét és érzéketlen. De a Királynőnek tökéletes.
- Egyértelmű, és világos, Úrnőm. Minden elvárásai szerint fog történni, és igyekszem élvezetessé tenni a műsort mindenki számára, leszámítva a rabot. Úrnőm, kívánja, hogy túlélje az éjszakát? - Szólalt meg mély, reszelős hangon. Érzelemmentes, tisztelettudó és alázatos hangnemét találta a legmegfelelőbbnek.
- Haláli szórakozás lesz ez Neked, Lovag. Nincs szükségem tovább a nőre. Legyen intő példa a lázadóknak!
- Arról személyesen gondoskodom, Királynőm, garantálom, az utolsó ellensége is visszahőköl majd, ha látja, ez mit kap.
- Menj, és láss munkához! - A férfi földig hajolt, majd felállt, és kihátrált a teremből.
Így történt tehát, hogy az ország teljes területén és minden csatornáján pontban délben leállt a műsor, megjelent az évi legkedveltebb műsorvezető, és felolvasta a nő bűneit. ,,Ítélete tehát egy halálra kínzás, melyről nyilvánosan tud majd az ország minden lakója, és felkerül az internetre, teljesen ingyen bárki bármikor és akár mennyiszer megtekintheti.” A kamrában 12 operatőr 24 kamera segítségével vette az adást; de mikor ezeket bekapcsolták, a nő már végtagjainál kifeszítve anyaszült meztelenül lógott bekötött szemekkel; egy fojtó zsákkal a fején. Jones besétált az ajtón, intett minden kamerának, az összes operatőrnek, és a már előre lefizetett segédjének is. Aztán beállt a nő mellé, és a vele szembe lévő kamerához szólt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.25 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 10. 18. szerda 08:35
Abnormális, beteg állat, akiről szól, akinek tetszik és aki írta.
#6 A57L 2017. 07. 9. vasárnap 03:25
Érdekes,de kemény.
#5 cscsu50 2017. 07. 7. péntek 19:54
nem tetszett, horror téma
#4 sunyilo 2017. 07. 4. kedd 17:32
Rettentő kemény, de jó.
#3 vakon54 2017. 07. 4. kedd 13:47
Nagyon de nagyon jó írás.
#2 joozsi 2017. 07. 4. kedd 03:35
Miért reklámozzátok itt a szadizmust?
#1 Törté-Net 2017. 07. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?