Mosaic Stories: First time

Szavazás átlaga: 7.16 pont (25 szavazat)
Megjelenés: 2017. június 28.
Hossz: 12 688 karakter
Elolvasva: 407 alkalommal
-Szóval miért szakítottál Mátéval? – huppantam le az első osztályú kabin egyik üres helyére. Egyik barátnőmmel utaztunk Pestre, és már nem maradt hely az IC másodosztályán. Nem volt kedvünk egy órát várni a következőre (igaz, időnk sem), így kifizettük a csillagászati összeget ezért a helyjegyért. Legalább büntetlenül elnyújtózkodhattunk és nem kellett elviselni a némelykor rettenetesen irritáló utastársak hülyeségeit.
– Nem én szakítottam vele. Mindketten észrevettük, hogy már nem a régi a kapcsolat, eltávolodtunk egymástól. – magyarázkodott útitársnőm, miközben felrakta táskáit a tárolóra és kényelmesen elhelyezkedett a mellettem lévő ülésen. – Nagyon sok idő kellett volna, hogy 'visszahozzuk' és inkább úgy döntöttünk, hogy akkor egymás nélkül.
– Értem. – nem tudtam, mit mondhatnék erre. Igaz, hogy nagyon sok dolgot megosztott velem, de nem oldhatom meg az ő problémáit helyette... a párkapcsolatába meg főleg nem szólhatok bele. Nem mintha bármi értelmes tanácsot tudtam volna adni ez esetben...
Hirtelen borzongás futott át a testemen, méghozzá a térdemtől kiindulva. Már megint azzal a csitris mozdulattal szórakozott, amit unalmas kémiaórákon műveltünk: az összezárt ujjakat a térd felé közelíteni, rászorítani és lassan, érzéssel szétengedni, minek következtében az a térdre csúszik és az alany végigborzong tőle. Egyes esetekben összerezzenés, halk sóhaj, néha sikoly tapasztalható, ami a tanár figyelmét is felkeltheti.. hiába, nem voltak olyan izgik azok a kémiaórák... :)
Ránéztem, és megint azt a csintalan mosolyt láttam tiszta, őszinte szemeiben, mint már olyan sokszor. Mindig mindenkinek a szemébe nézek, de az övébe nem mertem túl sokáig, mert mintha húzott volna magához, mintha benne láttam volna valami huncutot, a tipikus 'tudom, hogy nem kéne, de nem érdekel'-kifejezést, sőt többet ennél... az a mosoly volt, ami mindig megjelent az arcán, ha meglátott. Mindig is kívántam, viszont sosem mertem lépni. De most elvesztem kacér pillantása hívogató mélységében és jól kifejlesztett önkontrollom mintha csődöt mondott volna: szégyenérzet nélkül, nyíltan mértem végig szandálba bújtatott, kecses lábától izmos combjain, rövid farmersortján, egyszerű, melleit kiemelő topján és hófehér nyakán keresztül kissé kifestett, szőke hajzuhataggal keretezett arcáig, a bujaságtól parázsló szemekig. És még mindig mosolygott, mikor önkéntelen mozdulattal lábához ért kezem, és begyakorlott módon én is a térdéhez értem.
Halkan felsóhajtott, mint mindig.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.16 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2020. június 30. 08:32
#7
Nagyon tetszett, a befejezés is frappáns.
1
deajk2008
2017. július 22. 17:16
#6
10p lett... folytathatnád
1
a
A57L
2017. július 12. 02:07
#5
Furcsa történet.
1
sunyilo
2017. június 30. 19:17
#4
Érdekes...
1
genius33
2017. június 28. 07:36
#2
Nekem tetszett 🙂 Élveztetes.
1
T
Törté-Net
2017. június 28. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1