A+ A-

Napozás 2. rész

Lerogyott mellém a kanapéra. Farka még fénylett a nyáltól és a spermától. Így félig ernyedten is tekintélyes méretű volt. Nem bántam, hogy pár perc alatt elment, tudtam, hogy a kamaszfiúk 3-4 menetre is képesek. Arcomról lassan csöpögött a mellemre spermájának maradéka. Peti önelégült arccal merült el a látványban. A fényképezőgépéért nyúlt.
- Meg ne próbáld! - szóltam rá erélyesen.
- OK-OK! - válaszolta szinte mentegetőzve.
Pár szexi kép belefér, de azért pornósztár nem vagyok. Már csak az kéne, hogy egy ilyen “cum-on-her-face” kép felkerüljön rólam a netre.
Vettem egy zsepit az asztalról és akkurátusan letörölgettem magam.
- Készen állsz a második menetre? - kérdeztem türelmetlenül
- Azt hiszem igen.- pihegte csillogó szemmel.
Letérdeltem elé. Kezembe vettem a farkát. Még mindig duzzadt volt, de nem kemény, tiszteletet parancsoló súlya volt. Szépen tisztára nyaltam. Simogattam, az arcomhoz nyomtam, odabújtam hozzá mint kislány a plüss macijához. Éreztem amint másodpercről másodperce tér vissza belé az élet, növekszik, keményedik. Újra a számba vettem és próbáltam benyelni belőle amennyit csak bírtam. Felnéztem Petire. Tekintete szinte felfalt. Szerette volna élete végéig memóriájába vésni a látványt. Rámosolyogtam, de a farka annyira kitöltötte a számat hogy valószínűleg csak egy grimasz lett belőle. :) Puncim már a fotózás közben jelezte, hogy nagyon is kedvére lenne egy ilyen pajszert befogadni. Nedves volt mint a Százraz-tó partja. Nehezen tudtam megállni hogy ne nyúljak magamhoz miközben szoptam ezt a szépség díjas faszt. Próbáltam annyi nyállal dolgozni amennyivel csak bírtam. Éreztem, hogy Peti egy pillanatig sem veszi le a tekintetét rólam. Mélyen a szemébe néztem és úgy folytattattam. Még pislogni is elfelejtett annyira lenyűgözte a látvány ahogy a véreres szerszáma ki-be csúszkált a számban. Itt volt az ideje, hogy bevessem legkevésbé sem titkos fegyveremet, a cicimet.. Teljesen a lábai közé térdeltem és elkezdtem a melleimmel a farkát masszírozni. Szépen a melleim közé illesztettem a dákóját és összeszorítottam. Fel-le csúszkáltam a péniszén. Ha ez lehetséges ettől még keményebb és nagyobb lett. Miközben a cickóimmal kényeztettem, a számba csúsztattam a makkját. Már többször élveztem a mellbe-kuki gyönyöreit, de ennyire még soha nem izgultam fel tőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2017. 07. 14. péntek 02:41
Remek,jó írás.
#5 cscsu50 2017. 06. 26. hétfő 19:17
nagyon jó
#4 Niki91 2017. 06. 26. hétfő 15:00
Mint már a másik történetemnél írtam, most a régebbi írásaimat fogom feltölteni, amiket már ismerhettek egy másik oldalról.
Idővel lesznek újak is.
#3 veteran 2017. 06. 26. hétfő 14:28
Ismétlés,1 pont.
#2 Andreas6 2017. 06. 26. hétfő 07:36
Nem rossz. Mik azok az újak? Csak nem az UJJAIDRÓL beszélsz?? Azok viszont nem ÚJAK, egyidősek veled!
#1 Törté-Net 2017. 06. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?