A+ A-

Álom sziget

Beával az interneten ismerkedtem meg. Nagyon sokáig keresgéltem amíg rá találtam. Mivel én is a korosabb korosztályhoz tartozom, igazán örültem, hogy megismertem. A gyerekei már felnöttek és kirepültek. Az ilyenre mondják azt hogy MILF. Sokáig élt egyedül és már nagyon hiányzott neki a szex. Az első alkalommal majdnem elájult akkorát élvezett. Elmesélte nekem, hogy minden nap fantáziált, és maszturbált. Talán ezért égett benne a tûz, és nem fáradt el nem mondott le az élvezetről.Igazi jó negyvenes. Csodálatos alkata van. Vékony test, szép cicik, borotvált punci és szép popsi .Szép barna szemei vannak, gyönyörû hosszú barna haja és csodálatos a mosolya.. Imádom.
Igaz én sem panaszkodhatok Még mindig izmos sportos alkatom van és igaz hogy a hajam már kicsit ősz, de fiatalnak érzem magam, .
Mivel mind a ketten egyedül éltünk, és a munka igazán nem kötött bennünket, egy állandó helyre, ezért elhatároztuk hogy összeköltözünk. Egy alföldi kis faluban béreltünk olcsón egy házat, hatalmas telekkel. Nyár volt amikor beköltöztünk .
Mivel nagyon meleg volt, szinte egész nap meztelenek voltunk. Elöször én kezdtem el, hogy reggel amikor kimentem a kávét megfőzni, semmit sem vettem fel. Csak úgy ahogyan szokták mondani egy száll pöcsben vittem be a kévét és néztem ahogyan alszik. Álltam és bámultam ahogy a takaró félre volt csúszva és csodáltam meztelen testét. Csendesen térdeltem le és a punciját puszilgatva ébresztettem fel. Elöször nyöszörgött egy kicsit és amikor kinyílt a szeme élvezni kezdte. Mit csinálsz édes kérdezte? De én csak erőszakosan nyaltam, és láttam ahogyan a puncija felébred. Jajj tedd be kérlek tedd be gyorsan kérlelt. Alig nyomtam párat amikor elélvezett. Hanyat feküdtem és lassan beleült. Nagyon jó érzés volt. A kávés csészét a hasamra tettem, és mosolyogva mondtam, jó reggelt kedves. A csésze forró volt és égette a hasamat, de kibírtam. Így kávézott. Ilyen finom kávét még soha nem ittam, mondta.
A ház amit béreltünk, a falu szélén állt , így nem voltak szomszédok a közelben és a telek, a ház távol volt a főutcától.. Igazi paradicsom a világ végén. Napközben, tettünk vettünk a házban vagy a kertben gyakran megkívántam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 07. 15. szombat 03:52
Jól megírt történet.
#6 veteran 2017. 06. 26. hétfő 14:14
Még egy nyelvtanár. Remek írás 10 pont.
#5 Olvasó5 2017. 06. 23. péntek 21:05
Kezdem azzal, ami jó: az alapötlet, a szituáció jó, érdekes, izgalmas. Ugyanakkor a helyesírásod kiábrándító. Ha kefélés közben kéne olvasnom a szövegedet, biztos lekonyulna tőle...Nincs valakid, aki közlés előtt elolvasná az írásodat? És még valami. Minden férfi úgy szeret elélvezni, hogy a makkja olyan mélyen legyen a nőben, amennyire csak lehet. Kb. a nő mandulái között... Erre a te hőseid mind úgy élveznek el, hogy kirántják a farkukat, és a nő hasára, hátára, mellére fröcskölnek. Nagyon úgy néz ki, hogy te ezeket a jeleneteket ócska pornófilmekben láttad, és onnan másoltad ide. Próbáld ki egyszer bedugva is, meglátod, tetszeni fog! Egyáltalán, nővel próbáltad már? smile
#4 vakon54 2017. 06. 23. péntek 08:48
Legyélszives folytazsd a feleségemmel nagyon élvesztük és élveztünk-e írásra 10 pont
#3 listike 2017. 06. 22. csütörtök 08:26
Hát, ez nagyon nagyot ütött. Ha leget, írj folytatást. 10pont.
#2 feke18 2017. 06. 22. csütörtök 07:47
Nagyon jó, jöhet a folytatás!!
#1 Törté-Net 2017. 06. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?