A+ A-

Szex az időn kívül 3. rész

A Kristóffal történtek után, egy hét kellett mire felfogtam, hogy mi történt. Kristóffal is ez történt valószínűleg, mivel ő se akart beszélni velem. Aztán Kristóf elutazott két hétre nyaralni, én meg egyedül maradtam a történtekkel.
Szerencsémre, Ádám szülei elutaztak Horvátországba, ezért Ádám áthívott az egyik nap, hogy lógjunk együtt. Végül úgy lett megbeszélve, hogy kedd délután megyek és szerda délután jövök.
Kedd délután megérkeztem Ádám házához. Óriási házuk volt nagy kerttel. A házban 3 fürdőszoba, 4 hálószoba és 2 nappali szerűség volt. Ádám egyetlen egy testvére se volt itthon, ő a barátnőjénél nyaralt. A kertjük tele volt gyümölcsfákkal, a közepén egy nagy medence helyezkedett el. Ádám egy sörrel üdvözölt. Gondolta, hogy megalapozzuk a hangulatot. Megmutatta a szobát, ahol aludni fogok. Szép szoba volt, de reménykedtem, hogy nem itt fogok aludni. 5 - ig fifáztunk. A június annyira meleg volt, hogy még 5kor is 30°C volt.
- Nem fürdünk egyet? - kérdezte Ádám - Mindjárt elájulok!
- Felőlem mehetünk, de nem hoztam fürdőgatyát - mondtam.
- Nem baj, van nekem egy pluszba! - ugrott fel Ádám - Bár lehet, hogy egy kicsit szűk lesz!
- Majd megszokom - kiáltottam Ádám után.
Ekkor megállítottam az időt. Igazából hoztam fürdőnadrágot, méghozzá kettőt. Mindkettő egy kicsit kisebb volt a méretünknél, így mindkettőnk farka kikörvonalazódhat. Ádám után mentem, és kicseréltem Ádám gatyáit a sajátjaimra. Visszaállítottam az órámat. Ádám meglepődve jött vissza.
- Azt hittem ezek nagyobbak - hitetlenkedett Ádám - Mondjuk nem is láttam őket vagy egy éve!
- Az a legkevesebb! Így legalább nem kell cikizzelek, azért mert kisebb a farkad! - nevettem.
- Meglepődnél, ha látnád mekkora! - szólt vissza Ádám.
Bementem a fürdőszobába, és átvettem a szűk fürdőgatyát. Még a lankadt faszom is látszódott. Mikor visszamentem, láttam, hogy Ádámnak is hasonlóan kicsi. Nem sokat szarakodtunk, máris mentünk a hűsítő vízbe. A vízben Ádám elmondta, hogy van egy kis szaunájuk, és kipróbálhatnánk a fürdés után. Beleegyeztem és magamban már a terveket szőttem. A vízben sokat hülyültünk, birkóztunk. Sokszor Ádám keze a csomagomra tévedt, de rögtön el is vette a kezét. Utána Ádám odavitt a szaunához. Beállította a hőfokot meg az időt. Beszélgettünk, miközben izzadtunk. Már a heréimről is folyt a víz, de jól esett ez a forróság.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2017. 07. 17. hétfő 04:25
imádom a homoszexualitást... jó lett 9p
#6 A57L 2017. 07. 16. vasárnap 04:31
Szerintem is.
#5 cscsu50 2017. 06. 22. csütörtök 06:54
olvasható
#4 91boy 2017. 06. 20. kedd 23:52
Folytasd smile én kiváncsi vagyok hová kanyarintod a sztorit, meg hogy hasonló jó ötleteid vannak e, mint ez a kicsit sem hétköznapi óra smile
#3 sunyilo 2017. 06. 20. kedd 21:29
Nemigazán...
#2 Spermaivás 2017. 06. 20. kedd 15:43
Tetszene nektek majd később egy olyan sorozat, ami ennek a sorozatnak a folytatása, de az órám nélkül? Rengeteg ötletem van, de azokba nem igazán illik bele az óra, de nem is akarok egy teljesen új sorozatot kezdeni.
#1 Törté-Net 2017. 06. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?